Erdoğan KPSS'yi bakın nasıl savunmuştu...

MHP'li Oktay Vural, Erdoğan'ın KPSS savunmasını izlettirdi...
KARŞI GAZETE

Eski ÖSYM başkanı Ünal Yarımağan, KPSS
soruşturması kapsamında, Savcı Yücel Erkman'a ifade verdi, ardından tutuklama istemiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Yarımağan, nöbetçi hakimlikten adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

2010 KPSS kopya soruşturması 10-11 Temmuz 2010'da gerçekleştirilen ve 280 bin kişinin girdiği KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı’nda 350 kişinin tüm soruları doğru cevapladığının ortaya çıkmasıyla başlamıştı.

Kopya iddiaları üzerine dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan o dönem KPSS'yi savunurken, CHP ve dönemin partilerinden BDP'ye yüklenmişti.

MHP'li Oktay Vural TBMM'deki basın toplantısında Erdoğan'ın o dönemde KPSS için yaptığı savunmanın yer aldığı videoyu izlettirdi.

"SON DERECE BAŞARILI, TEMİZ, SORUNSUZ..."

Erdoğan o dönem "KPSS son derece başarılı temiz, sorunsuz şekilde gerçekleştirilmiştir. Bu sınava gölge düşürmek isteyenlerin oyunu anında deşifre edilmiştir. Örgütlü olarak KPSS'de usulsüzlük girişiminde bulunanlar Emniyet güçlerimiz tarafından tespit edilmiş, gözaltına alınmış şu an itibarıyla zannediyorum 19'u tutuklanmıştır. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Terör örgütünün, onlarla birlikte BDP ve CHP'nin istismar girişimlerine kimse aldanmasın" diye konuşmuştu.

İşte Erdoğan'ın o dönem KPSS için yaptığı savunma...
 

    :

    :

    :

    :

    "Erdoğan KPSS'yi bakın nasıl savunmuştu..." hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ