close

Dünya karşımıza dikilse de Twitter'ı kapatacağız

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Yenikapı'da popüler paylaşım sitesi Twitter'ın kapanması hakkındaki kararlılığını gösterdi.Erdpğan:' aileleri kökünden sarsmakla" suçladı. Erdoğan "Bu Twitter denilen kuruluş, bu Youtube, bu Facebook, bunlar aileleri kökünden sarstılar. Bunlarda montaj var. Her yol var. Ben aklı selim sahiplerinin nasıl savunduğunu anlamıyorum" dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, erişime engellenen Twitter'ı, Youtube ve Facebook'la birlikte "aileleri kökünden sarsmakla" suçladı. Erdoğan "Bu Twitter denilen kuruluş, bu Youtube, bu Facebook, bunlar aileleri kökünden sarstılar. Bunlarda montaj var. Her yol var. Ben aklı selim sahiplerinin nasıl savunduğunu anlamıyorum" dedi.
Twitter’ın mahkeme kararlarını uygulamadığını öne süren Erdoğan, “Hiç kusura bakmasın, biz üçüncü dünya ülkesi değiliz. Twitter da Facebook, Youtube da Türkiye Cumhuriyeti’nin anayasasına, yasalarına saygı göstermek zorundadır. ABD, İngiltere, Rusya, Çin’de nasıl uyguluyorsa, Türkiye’de de hukuk kurallarını uygulamak zorundadır.” şeklinde konuştu.

    :

    :

    :

    :

    "Dünya karşımıza dikilse de Twitter'ı kapatacağız" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ