​CHP’li vekillerden Yılmaz Özdil’e yanıt!

Sözcü Gazetesi yazarı, Yılmaz Özdil bir CHP milletvekilinin Atatürk posterini çöpe attığı iddiasını bugün yeniden gündeme getirdi.
Atatürk’ün resmini çöp kutusuna atan yeni chp milletvekili kim?" başlıklı yazısında "Hdp kongresinde bile Atatürk posteri vardı. İbrettir. Atatürk’ün resmini çöp kutusuna atanı açıklamazsanız, insan içine nasıl çıkacaksınız?" diyen Yılmaz Özdil, isim de vererek CHP'li vekillere sert eleştirilerde bulundu.

Özdil, CHP’li Aykut Erdoğdu, Özgür Özel, Dursun Çiçek, İlhan Cihaner, Akif Hamzaçebi, Aytuğ Atıcı’ya; “Bu kadar mı biat ettiniz arkadaş? Bu kadar mı ödünüz kopuyor konuşmaya? Atatürk’ün resmini çöp kutusuna atan Akp milletvekili olsa, ortalığı ayağa kaldırmaz mısınız?” dedi.

İşte o vekillerden Dursun Çiçek, konu ile ilgili açıklama yaptı. Olayın tam olarak kanıtlanamadığını, sadece böyle bir algı oluşturulduğunu bunun bir AKP komplosu olduğunu iddia eden Çiçek, “Atatürk resminin indirilmesi iddiasının tanığı olarak gösterilen Aylin hanımla (Aylin Nazlı Aka) az önce Meclis’te konuştuk, kendisi böyle bir olayın olduğunu iddia edenlerle ilgili yargıya başvurduğunu söyledi. ” dedi.

 “Olay doğruysa o vekil CHP’de barınamaz”

 Böyle bir olayın CHP’de yaşanamayacağını, yaşanmasın halinde o vekilin CHP içinde barınamayağını söyleyen Çiçek “Cumhuriyet, Atatürk, Vatan, Bayrak ve Demokrasi ile sorunu olan Milletvekili CHP içinde barınamaz” diye konuştu.

 Teğmen Mehmet Ali Çelebi: “Atatürk'ün posterini kaldırın diyen müdüre bile biat etmedim”

Yılmaz Özdil’in eleştiri oklarından biri de çiçeği burnunda CHP Parti Meclisi Üyesi, Teğmen Mehmet Ali Çelebi’ye idi. Özdil yazısında Çelebi’ye; “Sallayıp duruyordun Mustafa Kemal’in askeriyim filan… Atatürk’ün resmini çöp kutusuna atanla aynı parti meclisinde oturuyorsun, nasıl olacak şimdi bu askerlik işi?” diye sordu.

 Teğmen Mehmet Ali Çelebi Yılmaz Özdil’e twitter hesabından sert tepki gösterdi.

 
Çelebi; “Sn.Özdil ben hücrede bile Atatürk'ün posterini kaldırın diyen müdüre biat etmedim! Bilmeden sallayıp duruyorsun! Bilinsin: Partimde Atatürk'ün resmini indiren kişi varsa, tepkim Nutuk'u bana suç yapan Silivri zalimlerine verdiğim cevap kadar ağır olur.” diye yazdı.

Kaynak: Çağdaş Ses - Erman Çimen

    :

    :

    :

    :

    "​CHP’li vekillerden Yılmaz Özdil’e yanıt!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete