Bush ve Obama'nın danışmanı Kennedy Boğaziçi Üniversitesi'nden kovuldu!

Boğaziçi Ü. yönetimince "Kurumsal İletişim ve İtibar Yönetimi Zirvesi" etkinliğine davet edilen Bush ve Obama'nın danışmanlarından Mark Kennedy, Komünist Gençlik üyesi öğrencilerin de bulunduğu solcu, sosyalist öğrenciler tarafından kovuldu.
Boğaziçi Üniversitesi bugün, aralarında Komünist Gençlik üyelerinin de bulunduğu solcu, sosyalist öğrencilerin bir eylemine sahne oldu. ABD Başkanları George Bush ve Barack Obama'nın danışmanlığını yapmış Mark Kennedy, Boğaziçi Üniversitesi yönetimi tarafından düzenlenen "Kurumsal İletişim ve İtibar Yönetimi Zirvesi" adlı etkinliğe davet edildi. Bu nedenle üniversite yönetimi, öğrencileri 11.00'e kadar içeri almama kararı aldı. Öğrenciler bu kararı tanımayacaklarını söyleyince, yönetim belli sayıda öğrenciyi içeri aldı. 

Zirvenin yapıldığı salona "Katil ABD Ortadaoğu'dan defol" sloganlarıyla giren öğrenciler, kürsüye çıkarak Türkçe ve İngilizce olarak "Ortadoğu'dan Defolun!" pankartı açtı ve basın açıklamasında bulundu. Daha sonra salon yine sloganlar eşliğinde terk edildi. 



Komünist Gençlik üyesi öğrenciler üniversitede "ABD'nin Irak İşgali" başlıklı bir fotoğraf sergisi açtılar, çeşitli yazılamalarla emperyalizme "defol" mesajı verdiler. 



    :

    :

    :

    :

    "Bush ve Obama'nın danışmanı Kennedy Boğaziçi Üniversitesi'nden kovuldu!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete