Can Dündar ve Erdem Gül'den son mektup: Bu aralar çıkmayı düşünüyoruz

'MİT TIR'ları haberi nedeniyle tutuklanan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar ve Ankara Temsilcisi Erdem Gül'den mektup var.
CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı, ziyaret ettiği Dündar ve Gül'ün mektubunu, Twitter hesabından paylaştı.

Genel Yayın Yönetmenimiz Can Dündar, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, "Tutuksuz yargılanmalıydılar" sözlerini hatırlatarak şunları kaydetti:

























"Sevgili dostlar, Başbakan son 1 haftada tam 5 kez, ‘Tutuksuz yargılanmamız’ gerektiğini söyledi. Bu ısrara daha fazla dayanamayacağız. Bu aralar çıkmayı düşünüyoruz. Destek olan, mektup yazan, haber yollayan tüm dostlara selam olsun."

Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül ise, "Umutsuzluğun sırası değil" diyerek, "Bu iyi ülkenin çileli ve iyi tüm insanlarına; hapiste ya da değil hepimiz adaleti, iyiliği ve haklılığı arıyoruz.





























Bu ülke adaleti, iyiliği ve hakkının verilmesine layık. Bunu haketmiş bir ülke. Şimdi biz bu arayışta tutuklanıp tecrit edildiğimiz için bir miktar devre dışı kalmış durumdayız"
ifadelerini kullandı.

Gül, "Ama kalbimiz ve düşücemiz hep bu arayışla dolu. Umutsuzluğun zamanı değil. Mutlu olmak için elde o kadar malzeme olmadığını biliyorum. Ama umutsuz asla. Tersine umutlu olmanın tam zamanı. Herkese dostça selamlar" diye yazdı.

Kaynak: cumhuriyet.com.tr
 

    :

    :

    :

    :

    "Can Dündar ve Erdem Gül'den son mektup: Bu aralar çıkmayı düşünüyoruz" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete