AKP'den imamlara özel toplantı

AKP Ankara milletvekili adayı Ahmet Gündoğdu, imamları toplayıp AKP propagandası yaptı.
Seçim öncesi AKP’nin imamlar üzerinden propaganda çalışmaları devam ediyor. Her gün bu konuda gündeme yeni haberler düşerken, imamların siyasetin içine çekilmesiyle ilgili son olay Başkent Ankara’da meydana geldi.

AKP Ankara 1. bölge milletvekili adayı Ahmet Gündoğdu, Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde imamlara yönelik bir toplantı düzenledi.

İlçedeki görev yapan imamların yanı sıra AKP Gölbaşı yetkililerinin de katıldığı toplantıda AKP propagandası yapıldı. 7 Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde bir siyasi parti adayının imamlarla toplantı yapması tepki çekti.

Muhalefet, toplantıya katılan imamlarla ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı’nı göreve çağırdı.

TOPLANTIDA AKP PROPAGANDASI 

AKP adayı Ahmet Gündoğdu, 16 Mayıs’ta Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde bir program düzenledi. İlçede görev yapan imamların katıldığı kahvaltılı toplantıya AKP’li yöneticiler de iştirak etti.

Ahmet Gündoğdu imamlara yönelik AKP propagandası yaptı. Toplantıdan fotoğraf karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Gündoğdu, “Eski Türkiye’nin yasaklarını, Yeni Türkiye’nin kazanımlarını” anlattığını belirtti. 

DİN SİYASETE ALET EDİLİYOR

İmamlara yönelik AKP adayının toplantı yapmasına CHP’den sert tepki geldi. CHP Ankara Milletvekili ve Grup Başkanvekili Levent Gök, AKP’nin bütün devlet olanaklarını ve özellikle de dini, siyasete alet ederek 7 Haziran seçimlerine gölge düşürdüğünü belirtti.

CHP’li Levent Gök, “Bu seçim şimdiden şaibelidir. Bütün devlet bürokrasisi miting meydanlarında AKP’nin bayraklarını dahi taşımaktalar. Bu AKP’nin bir devlet partisi haline geldiğinin de göstergesidir. Böyle bir tablo Türkiye’de şu ana kadar hiç bir dönemde yaşanmamıştır” şeklinde konuştu.

Kaynak:Hasan Önal / Millet gazetesi

    :

    :

    :

    :

    "AKP'den imamlara özel toplantı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete