Erdoğan’dan seçim itirafı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bir sükunet, rehavet var. Partilerin örgütlerinde de var, vatandaş da ilgisizlik var" sözleriyle Fuat Avni'nin iddialarını akıllara getirdi.
Havuz kanallarından Atv’de Mehmet Barlas’ın gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan yaklaşan genel seçimler ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

SEÇİM ANKETLERİ REHAVETİ GÖSTERİYOR

Erdoğan “Anadolu’da birçok yerlerde arkadaşlarımdan aldığım bilgi şu; bir sükunet, rehavet var. Partilerin örgütlerinde de var, vatandaş da ilgisizlik var diyorlar.

Bu ilgisizlik nasıl bir netice doğuracak onu bilemiyoruz. Arkadaşlar kamuoyu araştırmalarını benim de önüme getiriyorlar oradan işleri takip ediyorum. Herhalde biraz son ana kadar sürprizlerle dolu bir seçim olacak” dedi.

Erdoğan’ın itiraf gibi açıklamaları “seçim sonuçlarından endişe duyduğu” şeklinde yorumlandı.

FUAT AVNİ’Yİ AKILLARA GETİRDİ!

Erdoğan’ın özellikle “Kamuoyu araştırmalarını benim de önüme getiriyorlar oradan işleri takip ediyorum. Sürprizlerle dolu bir seçim olacak” sözleri, akıllara internet fenomeni Fuat Avni’nin yazdığı iddiaları getirdi.

Fuat Avni Erdoğan’ın önüne anket sonuçlarının geldiğini, AKP’nin oylarını düşük gören Cumhurbaşkanı’nın sinirlenerek “manipülasyon” emri verdiğini iddia etmişti.

    :

    :

    :

    :

    "Erdoğan’dan seçim itirafı!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete