Günün Videosu

Akademide tezin konusuna, başbakanlık genelgesiyle müdahale!

Akdeniz Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Prof. Gülser Kayır'a yazı göndererek, "Danışmanlığınızı yaptığınız 'Barış İnşasında Kadınların Rolü' başlıklı tezin başlığını Başbakanlık Genelgesi gereğince gözden geçirip değiştirin" denildi.
Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, aynı okulun öğretim üyelerinden Prof. Dr. Gülser Kayır'a resmi yazı göndererek, "Danışmanlığınızı yaptığınız tezin başlığını Başbakanlık Genelgesi gereğince gözden geçirin" uyarısında bulundu. 

Bir öğrencinin “Barış İnşasında Kadınların Rolü: Dört Farklı Kentteki Kadınların Barış Deneyimleri” başlıklı tez konusu, üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı tarafından uyarıya maruz kaldı. 

Tez Danışmanı Prof. Dr. Gülser Kayır’a Kamu Yönetimi Anabilim Dalı Başkanı imzasıyla iletilen yazıda, “Yüksek lisans tezi ile ilgili olarak ekte gönderilen Başbakanlık genelgesi kapsamında sözü edilen tez başlığının varsa gerekli değişikliklerin açıklaması ile birlikte Anabilim Dalı Başkanlığı’na iletilmesi” istendi.



TEZİN KONUSU BAŞBAKANLIĞIN "TERÖR GENELGESİ"NE TAKILDI!

Ekte gönderilen Başbakanlık genelgesi ise, Başbakanlığın 2016/4 sayılı “Milli Güvenliği Tehdit Eden Örgüt ve Yapılarla İrtibatlı Kamu Çalışanları Hakkında” başlıklı genelgeydi. Geçen Şubat ayında çıkartılan genelgede, hükümete muhalif olan tüm yapılar "terör örgütü" olarak yaftalanıyor ve bu örgütlerle irtibatlı olan kamu personeli tehdit ediliyordu. 

Kaynak: haber.sol.org

    :

    :

    :

    :

    "Akademide tezin konusuna, başbakanlık genelgesiyle müdahale!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete