Abdullah Gül’ün koruma polisi de şehit düştü

Iğdır'daki hain saldırıda şehit düşen polislerden birisinin 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eski koruma polisi olduğu öğrenildi.
PKK’lılar Iğdır’da polis servisine bombalı saldırı düzenledi. Saldırıda 14 polis şehit oldu. Şehit olan polislerden birisinin 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eski koruma polisi olduğu ortaya çıktı.




11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanlığı döneminde Foto-Film Şube Müdürü olarak görev yapan Mehmet Demirci’nin fotoğrafını paylaştığı Şehit Fehmi Şahin’i, Gül’ün çok sevdiği ve ismi ile hitap ettiği öğrenildi.

ECEVİT İLE DE ÇALIŞTI

Şahin’in merhum Başbakan Bülent Ecevit’in koruma ekibinde de görev yaptığı öğrenildi. Başbakanlığı döneminde Abdullah Gül’ün koruma ekibine katılan Şahin, Gül’ün Dışişleri Bakanlığı sırasında ve görev süresi dolana kadar Cumhurbaşkanlığı’nda çalışmıştı. 12 yaşında bir çocuk babası Şahin, Gül’ü koruyan yakın ekipteki çekirdek isimlerden birisiydi.

Şehit Fehmi Şahin, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün görev süresinin dolmasının ardından yakın koruma ekibindeki 7 polis memuru ile birlikte şark görevine gönderilmişti. Şahin geçtiğimiz aylarda Iğdır’a tayin olmuştu.

Kaynak: Sözcü
 

    :

    :

    :

    :

    "Abdullah Gül’ün koruma polisi de şehit düştü" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete