Kütahya Valisi'nin oğluna tecavüz suçlaması!

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz’ın TRT’de çalışan oğlu Abdülkadir Yılmaz’ın “cinsel saldırı” ile suçlandığı soruşturmanın ifadeleri ortaya çıktı.
Gözaltına alınan Abdülkadir Yılmaz G.U. ile 6 aydır birlikte yaşadıklarını belirterek, “G. ile adeta karı koca gibiydik. Onunla İzmir’e gidiş dönüş biletlerimiz ile tatil fotoğraflarımız ilişkimizin kanıtı” dedi.

CİNSEL SALDIRI TEŞEBBÜSÜ

Üniversite öğrencisi G.U. ise 10 gün önce ayrıldığı erkek arkadaşının olay günü para verme bahanesiyle evine geldiğini kaydederek, iradesi dışında kendisine zorla sahip olmaya çalıştığını söyledi. G.U. evine zorla girerek kendisine cinsel saldırı teşebbüsünde bulunan Vali’nin oğlundan şikayetçi oldu.

İŞTE O TUTANAKLAR

24 Temmuz 2015 günü yaşanan cinsel saldırı teşebbüsü iddiasının ifade tutanaklarında 22 yaşındaki G.U. Polis Merkezi’nde yaşadığı kabusu ifadesinde şöyle anlattı:

“Abdülkadir Yılmaz 6 aydır erkek arkadaşım, kendisiyle 10 gün önce ayrıldık. Olay günü IBAN numaramda bir problem yaşayınca hesabıma para yatmadı. Bana gelecek parayı verebileceğini söyledi. Ben kabul etmedim ve iletişimimi sonlandırdım. Saat 17.00 gibi kapıyı çaldı. Rızam olmadan evime girdi ve bana para vermeyi teklif etti. Ben kabul etmedim ve evden çıkmasını istedim.

ÜZERİMİ ÇIKARMAK İSTEDİ

Hiç bir şey söylemeden üzerime geldi, beni duvara yasladı, bileklerimden tutarak beni zorla öptü, cinsel bölgelerimi elledi ve üzerimi çıkarmaya çalıştı ama başaramadı. Bu sırada cep telefonuma mesaj geldi. Başka biri ile görüştüğümden şüphelenerek ‘kim o’ diye bağırdı. Telefonumu bana vermedi. Tuş kilidi parmak izimle çalıştığı için beni yere düşürerek üzerime çıktı. Bileklerimden sıkarak zorla tuş kilidini açtırmak istedi. Bu sırada bağırarak yardım istedim. Güvenlik görevlileri kapıyı çaldı. Kapıyı açan Abdülkadir Yılmaz ‘bir şey yok sadece tartışıyoruz’ dedi. Beni hastaneye götürdüler ve doktor raporu aldım. Evime zorla girerek bana cinsel saldırı teşebbüsünde bulunan Yılmaz’dan davacı ve şikayetçiyim. Koruyucu ve önleyici tedbir kararı verilmesini talep ediyorum”

KARI-KOCA GİBİYDİK

Vali’nin oğlu Yılmaz ise 6 aydır sevgilisi olduğu G.U. ile zaman zaman onun evinde yaşadıklarını ifade ederek, “Bu duruma apartman sakinleri, görevliler ve arkadaşlarımız şahittir” dedi. G.U. ile karı koca gibi yaşadıklarını anlatan Yılmaz şöyle dedi:

“G. yanıma gelmem ve onda kalmam için bana davetkar fotoğraflarını gönderirdi. G. ile kendi rızasıyla defalarca karı koca gibi cinsel ilişkimiz oldu. Tek problem kıskançlıktı. Birbirimizi kıskanırdık.

ZORLA GİRMEDİM

Acil 50 TL’ye ihtiyacı olduğunu söyledi. Evine gittim, kapıyı G. açtı. Hatta kapının önünde durma içeri gir dedi. Evde otururken yan odadan telefonuna mesaj geldi. Telefonu aldım üzerinde H.H. adlı erkek ismi yazıyordu. Bende mesajın içeriğini okumak istedim fakat izin vermedi. G.’ye kızarak bu sebepten güvenmediğimi ilişkimizin bu sebeple zarar gördüğünü bağırarak söyleyince G.’de bağırıp çağırmaya başladı. Telefonu elimden aldı ve bana vurmak istedi. Ben zarar görmemek ve kendisini sakinleştirmek için ellerinden tuttum.

ELİMİ BİLE SÜRMEDİM

O gün G. beni evine davet etti ve içeri aldı. Eğer zorla girmiş olsaydım evin içindeki tartışmamızı dahi duyan güvenlik bu olayı zaten görürdü. Olay günü ona elimi bile sürmedim. Anlattıkları kızgınlık ve kıskançlığa dayalı. Ortak arkadaşımıza ‘Ona acı çektirmek istiyorum ve intikam alarak ona iyi bir ders vermek istiyorum’ demiş. G.U.’nun böyle bir yalan söylemesi ve üzerime böyle bir iftira atmasını anlamıyorum”

Kaynak: Sözcü / Kamil Elibol

    :

    :

    :

    :

    "Kütahya Valisi'nin oğluna tecavüz suçlaması!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete