900 milyondan AKP adayı çıktı

Aralarında işadamları ve gümrük memurlarının da bulunduğu Hayali İhracat operasyonunun altından AKP'li tekstilci ve yerel medya patronu Cüneyt Dizdar çıktı.
Gözaltına alınan Dizdar, 7 Haziran seçimlerinde AKP’den Bursa milletvekili aday adayı olarak müracaatta bulunmuştu. Gözaltındaki şüpheliler, yurtdışından getirdikleri ham maddeyi işleyip, yurtdışına ihraç etmiş gibi gösterip, yurtiçinde satmakla suçlanıyor. Devletin bu işlemlerden  900 milyon lira zarara uğratıldığı bildirildi.

16 ilde gerçekleştirilen operasyonda 55 kişi gözaltına alındı, 12 kişi hakkında ise yakalama kararı çıkarıldı. Gözaltına alınanlar arasında bulunan AKP miletvekili aday adayı Dizdar, Bursa’da yerel gazete sahibi ve Tekstil Sanayici İşadamları Derneği Başkanlığı da yapıyor.

Dizdar aday olduktan sonra yaptığı açıklamada ” Yeni Türkiye hedefleri doğrultusunda başı dik, ekonomisi güçlü, gücü milli, İslam camiasına örnek, adaletli ve demokrat bir Türkiye için ilklerin partisi olan Ak Parti’yi seçtim. Türkiye’ye Başkanlık sistemi gelmeli. Bu konuda Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizi gönülden destekliyorum” demişti.

Kaynak: Sözcü

    :

    :

    :

    :

    "900 milyondan AKP adayı çıktı" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete