'Erdoğan yemeklerine zehir testi yaptırıyor'

Alman dergisi Spiegel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yiyecek ve içeceklerinin kontrol edilmesini “Cumhurbaşkanı Erdoğan yemeklerine zehir testi yaptırıyor” başlığıyla duyurdu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın suikast endişesi yaşadığını kaydeden Spiegel Online, sarayda kurulan özel laboratuvarda yiyecek ve içeceklerin zehir ve radyoaktif maddelere karşı testten geçirildiğini yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlığının beş doktor tarafından takip edildiğini yazan Spiegel Online, sarayın yüksek maliyeti nedeniyle eleştirilere hedef olduğunu da hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın doktorluğunu üstlenen AKP Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda 5 kişilik ‘Acil Tıp Ekibi’ kurduklarını ve Erdoğan’ın yiyeceği tüm gıdaların analizden geçtiğini söylemişti.
  • Küfi Seydali
    Osmanli Padisahlari da Küfi Seydali - 4 Mart 2015 Evet, Osmanli Padisahlari da zehirlenmekten korkuyorlardi. Kolay mi; Milleti ayaklarinin altina alacaksin, Milletin Anasinin a...ina koyacaksin, memleketi parselleyip satacaksin, Vapur, Hastane, Dernek, Arsalar sahibi olacaksin, ve, korkmayacksin! Mümkün degil. Ama, Korkunun Ecele faydasi yok.

:

:

:

:

"'Erdoğan yemeklerine zehir testi yaptırıyor'" hakkında Tweetler

DİĞER DÜNYA HABERLERİ