O uygulama artık ücretsiz

Oturduğumuz yerden dünyayı ayağımıza getiren Google Earth, piyasaya çıktığında sağlam ses getirmişti.
Dünyanın her yerini, pek çok şehri vs. bilgisayar ekranlarımıza getiren uygulama, bugüne kadar epey gelişme gösterdi; ancak belki de pek çoğumuzun haberdar olmadığı, yıllık 400$ gibi bir bedel ödeyerek elde edilen bir sürümü daha vardı Google Earth’ün: Google Earth Pro.
 


Google, bu Pro versiyonun artık ücretsiz olduğunu duyurdu. Adı üstünde daha çok profesyonel bir kullanım için tasarlanan Google Earth Pro, günlük hayatta pek kullanmayacağımız özelliklere sahip; ancak eminim ki aranızda 4800px baskı alabilme ve Windows Media ya da Quicktime HD videolar oluşturma gibi bir iki özelliğini kullanacaklar vardır.



Peki Google Earth Pro’ya nasıl kavuşacaksınız? Öncelikle yazılımı indirmeniz, sonrasında da bağlantıya tıklayınca karşınıza çıkacak olan formu doldurmanız gerekiyor. İkinci işlemi gerçekleştirdiğinizde Google, Google Earth Pro için bir lisans anahtarı yollayacak size. O anahtarı kullanarak Pro sürümünü etkinleştirebilirsiniz.

Google’ın 2014′te en çok yapılan aramalardan oluştuğu videoyu izlediniz mi? Geçtiğimiz seneye bir bakış atmamızı sağlayan video, yılı güzelce özetler nitelikte. İlgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

    :

    :

    :

    :

    "O uygulama artık ücretsiz" hakkında Tweetler

    DİĞER BİLİM & TEKNOLOJİ HABERLERİ