Günün Videosu

Ramazan'da sigara içene yumruk atan saldırgan: Boksör değil çaycıyım

Fatih'te Ramazan'da sigara içen kişiye yumruk atan saldırgan "Bana küfür etti" diyerek mağdur duruma gelmeye çalışırken saldırı nedeniyle beyin kanaması geçiren mağdur hala iyileşemediğini açıkladı.
İstanbul Fatih'te, Ramazan ayında sosyal medyada görüntüleri paylaşılınca gündeme oturan, bir kişiyi sigara içtiği gerekçesiyle yumruklayan saldırgan ve saldırıya uğrayan mağdur açıklamalarda bulundu.

26 Haziran’da yaşanan olayda "yumruklayan" taraf olan ve serbest bırakılan olay sonrası uzun süre ortalıktan kaybolup Fatih Çarşamba’da işlettiği çay ocağını dün tekrar açan Ufuk Tekel (28), o günle ilgili şöyle konuştu:

“Eşimle kıyafet almak için motosikletimle Fatih’e gittik. Motosikletimi park ettikten sonra yanımda bu kişinin sigara içtiğini gördüm. Ramazan nedeniyle, ‘Burada içme. İnsanlar oruçlu, rahatsız olurlar’ dedim. Tam adım atarken ‘Sana ne a..k..’ diye cevap verdi. Yanımda hamile eşim vardı. Onun yanında küfür edince öfkeme yenildim, dönüp bir yumruk attım. Dili boğazına kaçtı, çıkardım."

"Hastanede bilinci yerine geldi. ‘Bana ne oldu?’ diye sordu. Ben de ‘Bir şeyin yok, kavga ettik, kusura bakma’ dedim. Zaten pişman oldum vurduğum için. Kendim karakola teslim oldum. Mahkemeden de serbest bırakıldım. Herkes beni tanır. Ben de yıllardır sigara içiyorum. Sigara içtiği için vurmadım. Küfür etmeseydi bu olay yaşanmazdı. Boksör değilim, o tür sporlarla da hiç ilgilenmedim."

‘BANA HİÇBİR UYARIDA BULUNMADI’

Aldığı darbeyle beyin kanaması geçiren Gökay Çetin ise, 9 gün Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gördü. Raporlu olduğu için hâlâ işine gidemeyen Çetin, İstanbul dışında olduğunu söyleyerek şöyle konuştu: 

“Burnumda hasar olduğu için rahat konuşamıyorum. Rahatsızlıklarım devam ediyor. Ufuk Tekel bana hiçbir uyarıda bulunmadı. Bana ‘İnsanlar oruçlu, sigara içme’ diye bir cümle kullanmadı. Ben ona küfür etmedim. Söylediği gibi ‘Sana ne a..k..’ gibi bir kelime kullanmadım. Söyledikleri yalan. Durup dururken gelip bana vurdu. Ondan şikâyetçiyim.”

Kaynak: Hürriyet

    :

    :

    :

    :

    "Ramazan'da sigara içene yumruk atan saldırgan: Boksör değil çaycıyım" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete