Oğlunun heykelini görünce gözyaşlarını tutamadı

İzmir'de, Berkin Elvan Çocuk Parkı törenle açıldı. Törene katılan anne Gülsüm Elvan heykeli görünce gözyaşlarını tutamadı.
Güzelbahçe Kaymakamı Mehmet Ünlü, CHP Parti Meclis Üyesi Elfin Tataroğlu, CHP İl Başkanı Bedri Serter, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, CHP'li Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP'li Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, belediye meclis üyeleri, milletvekili aday adayları ve Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan ve Babası Sami Elvan ile çok sayıda davetlinin katıldığı törende duygulu anlar yaşandı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Senaryosunu Devrim Seyrek'in yazdığı ve Belediye Gençlik Tiyatrosu'nda görevli 23 gencin rol aldığı oyunu, aralarında Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan ile babası Sami Elvan'ın da bulunduğu kalabalık izleyici topluluğu seyretti.

Özellikle oyunun son bölümünde izleyenler adeta duygu patlaması yaşadı, başta Elvan ailesi olmak üzere pek çok izleyici gözyaşlarına hakim olamadı. Oyun sona erdikten sonra izleyiciler ve oyuncular tek tek Elvan ailesine başsağlığı diledi.

    :

    :

    :

    :

    "Oğlunun heykelini görünce gözyaşlarını tutamadı" hakkında Tweetler

    DİĞER YEREL HABERLERİ