Karaman Ayrancı'da MHP adayı Yüksel Büyükkarcı kazandı

Ayrancı ilçesinde, resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanlığını MHP'nin adayı Yüksel Büyükkarcı kazandı.
Karaman'ın Ayrancı ilçesinde, resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanlığını Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) adayı Yüksel Büyükkarcı kazandı.
      
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre Büyükkarcı, 770 oy alarak, 2009 yılından bu yana sürdürdüğü belediye başkanlığına yeniden getirildi.
      
AKP'nin adayı Serhat Erkmen 550, CHP'nin adayı Yüksel Candan ise 120 oyda kaldı.
      
MHP'nin adayı Büyükkarcı, 770 oyla yeniden Ayrancı Belediye Başkanlığı'na getirildi.
Yüksel Büyükkarcı'nın özgeçmişi:
      
1963 yılında Karaman'ın Ayrancı ilçesinde dünyaya gelen Büyükkarcı, ilk, orta ve lise eğitimini Ayrancı ile Konya'da tamamladıktan sonra Ankara Sağlık Eğitim Enstitüsü'nden mezun oldu.
      
Ardından Malatya İnönü Üniversitesi'ne giren Büyükkarcı, buradan mezun olunca Konya Halk Sağlığı Laboratuvar Müdürlüğü Hava Kirliliği Sorumlusu olarak göreve başladı.
      
Konya Numune Hastanesi'nde müdür yardımcılığı, meslek lisesinde öğretmenlik, Konya İl Sağlık Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğü gibi çeşitli meslekleri icra eden Büyükkarcı, Konya Kamu Çalışanları Vakfı Denetleme Kurulu, Konya Sağlık Spor Kulübü Başkanlığı ve Türk Sağlık-Sen Konya Şube Başkanlığı sorumluluklarında da bulunmuştur.
      
Evli ve 2 çocuk babası olan Büyükkarcı, 29 Mart 2009 tarihinde yapılan seçimlerde MHP'den girdiği oylamada Ayrancı Belediye Başkanlığı'na seçildi.
 

    :

    :

    :

    :

    "Karaman Ayrancı'da MHP adayı Yüksel Büyükkarcı kazandı" hakkında Tweetler

    DİĞER YEREL HABERLERİ