​Hamza Hamzaoğlu'ndan şampiyonluk yorumu!

Galatasaray'ın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu kalan 7 haftayı değerlendirdi.
Trabzonspor deplasmanından puansız dönerek, şampiyonluk yolunda ağır bir darbe alan Galatasaray’ın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, ne iddialı konuştu, ne de ümitsiz bir tablo çizdi.

Şampiyonluk konusunda hiçbir takımın garantisinin bulunmadığını ifade eden sarı-kırmızılı ekibin çalıştırıcısı, “Futbolun değişken bir oyun olduğunu hepimiz biliyoruz, bunun doğasında var. Geçen hafta biz liderdik, şimdi Fenerbahçe...  Bu da şunu gösteriyor ki, bu yarış at başı gider. Kaldı ki, hiç bir takımın kalan yedi maçı da kazanacak gibi bir garantisi de yok” yorumunu yaptı.

Galatasaray Teknik Direktörü, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şampiyonluğa oynayan takımların; yani bizimle birlikte Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın, kalan yedi hafta işleri çok zor. Fikstüre bakacak olursak, bu tabloyu görebiliyoruz. Hiç kimse çıkıp da, ‘şu takım şampiyon olur’ diyemez. Nefes nefese geçecek bir yedi maç var ve zorluk dereceleri de bir hayli yüksek.”

Sezon sonunda gülen taraf olmayı arzu ettiklerini dile getiren Hamzaoğlu, “Kaldı ki, Galatasaray’da bu potansiyel fazlasıyla var. Gücümüzü biliyoruz. İyi futbol oynuyor ancak bu oyunumuzu skor tabelasına yansıtamıyoruz. Kritik haftalara girdik, kopma olur, çok zor” diye konuştu.

Kaynak: Skorer 

    :

    :

    :

    :

    "​Hamza Hamzaoğlu'ndan şampiyonluk yorumu!" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ