​Polat’tan olay sözler

Adnan Polat, Şenes Erzik için düzenlenen vefa gecesinde açıklamalarda bulundu.
Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin Şenes Erzik için düzenlediği vefa gecesine futbol camiasından birçok ünlü isim katıldı.

Geceye katılan isimlerden Adnan Polat, Galatasaray Spor Kulübü’nün durumunun içler acısı olduğunu belirterek, “Galatasaray sözün bittiği yerde şu anda. Kulübün duayenleri, eserleri ile gurur duysunlar. Kulüp raporları, yeminli mali muşavirlerin raporları ortada, Galatasaray’ın durumu kötü, kongrede de zaten gördük durumu” ifadelerini kullandı.

Şenes Erzik için düzenlenen vefa gecesinde, Türkiye Futbol Federasyonu’nu sadece genel sekreter Kadir Kardaş’ın temsil etmesi dikkatlerden kaçmadı., Gecede Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve yöneticiler yer almadı. Demirören’in çiçek yolladığı gözlenirken, Fenerbahçe Kulübü’nden de herhangi bir yönetici geceye katılmadı.

Düzenlenen vefa gecesinde; Ali Şen, Fatih Terim, Mustafa Denizli, Faruk Özak, Ufuk Özerten, Fikret Orman, Ünal Aysal, Göksel Gümüşdağ, Yusuf Namoğlu, Mahmut Özgener, Levent Kızıl, Emin Müftüuoğlu, Cüneyt Çakır, Yunus Yıldırım, Tolga Özkalfa, Zekeriya Alp, Ata Aksu, Özkan Olcay ve Levent Bıçakcı gibi tanıdık isimler yer aldı.

    :

    :

    :

    :

    "​Polat’tan olay sözler" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ