Galatasaray, Barcelona karşısında

Euroleague çeyrek final serisi ilk maçında Galatasaray Liv Hospital bu akşam Barcelona ile karşılaşacak.
Euroleague çeyrek final serisi ilk maçında Galatasaray Liv Hospital bu akşam Barcelona ile karşılaşacak. Barcelona'nın salonu Palau Blaugrana'daki karşılaşmanın başlama saati 20:00.

TEK TÜRK TAKIMI

Üç galibiyet alan takımın dörtlü finale yükseleceği seride ikinci maç 17 Nisan Perşembe günü yine Barcelona'da oynanacak.Üçüncü ve gerekirse dördüncü maç İstanbul'da. Seri beşinci ve son maça kalırsa, takımlar saha avantajına sahip olan Barcelona'nın evinde karşı karşıya gelecek.  Euroleague'de ikinci kez mücadele eden Galatasaray çeyrek finalde ilk kez yer alıyor. Sarı Kırmızılılar, çeyrek final serilerindeki tek Türk takımı.

ÇEYREK FİNALİ GEÇEN TÜRK TAKIMI BULUNMUYOR


Avrupa'nın en önemli kulüp turnuvasında Efes 2000 ve 2001 yıllarında dörtlü finale yükselmişti. Bunun dışında çeyrek finali geçen Türk takımı bulunmuyor.

"BARCELONA'DAN ÇEKİNMİYORUZ"

Efes'i 1999-00 sezonunda dörtlü finale taşıyarak bir ilke imza atan Ergin Ataman şimdi Galatasaray'ın başında. Al Jazeera'ye konuşan deneyimli teknik adam, şampiyonluk adaylarından Barcelona'yı eleyebileceklerine inanıyor: "Barcelona'dan çekinmiyoruz. Rakibimizin hızlı hücumunu engelleyebilirsek, maça ortak olup kazanma şansımız olduğunu düşünüyorum."
ÇEYREK FİNAL


Salı
Barcelona-Galatasaray (0-0)
Real Madrid-Olympiakos (0-0)
Çarşamba
CSKA-Panathinaikos (0-0)
Emporio Armani-Maccabi (0-0)





 

    :

    :

    :

    :

    " Galatasaray, Barcelona karşısında" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ