​Dilmen açtı ağzını yumdu gözünü

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin yıldızı Diego için sert eleştirilerde bulundu. Caner ve golcüler de Dilmen'den nasibini aldılar.
Fenerbahçe’nin son haftalardaki durumunu masaya yatıran spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Diego Ribas’ın takımda yeri olmadığını ifade etti. Hızını alamayan Dilmen, golcü futbolcular ve Caner Erkin için de bazı eleştirilerde bulundu.
Sarı-lacivertli takımın savunmada başarılı bir performans sergilediğinin altını çizen Dilmen, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Fenerbahçe, savunma konsantrasyonu son derece çok yüksek bir takım. İsmail Kartal, buna çok önem veriyor. Oyuncuların zaten savunma takımı görüntüsü var. Fenerbahçe’nin defansif yönü çok kuvvetlendi. Bir de çok tecrübeli iki tane stoperi var. Egemen ve Alves. Takım arkada beklerken çok sıkıntı yaşamıyor.”

“GOLCÜ SIKINTISI VAR”

“Fenerbahçe’nin hücumda problemi var. Bunu Altınordu ile oynanan kupa maçında da gördük. Takım eksik olsa bile. İsmail Hoca’nın buna biraz daha önem vermesi gerekiyor. Takımın hücum aksiyonlarını geliştirmesi lazım.
Moussa Sow, Emenike ve Webo, ikinci planları olan, paylaşımcı özellikleri olan oyuncular değil. Hücum oyuncularının gol atmalarının yanından asist özelliklerinin de olması lazım.

Mehmet Topal’ı her zaman oyunda göremezsiniz Bunun en önemli sebebi Mehmet topu aldığı zaman yardım alacağı oyuncular Emre Belözoğlu ve Raul Meireles gibi yetenekli oyuncuların varlığıdır. Selçuk, sırtı dönük yetenekli oyuncu değil, yüzü dönük bir oyuncu.”

“BU TAKIMDA YERİ YOK”

“Bugüne kadar İsmail Kartal, adaletli bir davranış sergiledi. Gelecek hafta Kuyt ve Emenike ile kesin başlayacak. Sow da artık yorgunluğunu attı. Meireles takıma dönecek mi? Alper mi oynayacak Diego mu? Bunlar hafta içi kesinlik kazanacaktır. Gelecek hafta çok yetenekli, hareketli ve topu bilen bir orta sahaya karşı oynayacaktır.

Diego’yu sadece geçen sezon Barcelona’ya attığı golle değerlendirmek yanlış olur. Juventus’a transfer olduktan sonra Diego’nun düşüş içinde olduğu gerçek. Diego, ondan sonra çok fazla ilk 11 oyuncusu olmadı. 4-3-3’ü kafasına koyan bir teknik direktör Diego’yu transfer etmez. Diego, iyi oyuncu değil diye söylemiyorum bunu, takım formatı açısından söylüyorum.

Fenerbahçe’de eğer Moussa Sow, Emmanuel Emenike ve Dirk Kuyt’i oynatırsa Selçuk, Emre, Meireles, Mehmet Topal, Mehmet Topuz ve Alper’den 3’üyle orta sahayı şekillendirilmesi gerekiyor. Bu orta sahada Diego’nun yeri yok.”


“BU YAPTIKLARINA HAYRET EDİYORUM”

21 maçta 10 sarı kart bir futbolcu için çok fazla. Caner’e 10 tane sarı da verilmemiştir. Yıllardır da bunu bir türlü aşamadı. Antrenör de başkan da söylüyordur. İtirazdan kartlar görüyor. Müthiş bir oyuncu ama bu yaptığına hayret yani!

    :

    :

    :

    :

    "​Dilmen açtı ağzını yumdu gözünü" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ