Beşiktaş fırsat tepti!

Beşiktaş'ın Karabükspor'a konuk olduğu mücadele ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.
Beşiktaş, Karabük deplasmanından puan çıkaramadı. Siyah-beyazlılar, Karabükspor'a konuk olduğu mücadelede ev sahibi ekibin son dakikada bulduğu golle rakibine 1-0 mağlup oldu. 

Mavi Ateşler'in 1-0'lık üstünlüğüne boyun eğen Kartal 50 puanda kalarak zirve yolunda ağır darbe alırken, Karabükspor ise puanını 39'a yükseltti. 

İlk yarım saatte orta saha çekişmesine sahne olan mücadelenin ilk yarısında iki takım da pozisyon bulmakta zorlandı. Atiba'nın sağ kanatta başlaması ve Oğuzhan'ın erken dakikalarda sakatlanarak oyundan çıkması Beşiktaş'ta organizasyon bozukluğuna neden oldu. Kısır bir mücadeleyle geçen ilk yarıda taraflar gol bulamadı ve ilk 45 dakika 0-0 sonuçlandı.

İkinci yarıya hızlı giriş yapan Beşiktaş rakibinin üzerine daha çok hazırlık paslarıyla giderek ilk yarıya nazaran daha başarılı bir profil ortaya koydu. Ancak son 20 dakikada kalesinde hızlı Karabük ataklarına engel olamayan konuk ekipte bitirici vuruşlar bir türlü gelmedi. 

Karabükspor, rakibinin fırsat teptiği dakikalarda kontra ataklarla gol aramaya başladı. Ev sahibi ekip aradığı golü rakibinden kiraladığı Michael Eneramo ile buldu. 90. dakikada kaleci Waterman'ın uzun topuyla hareketlenen 
Eneramo, düzgün bir vuruşla kaleci Tolga'yı mağlup etti ve Beşiktaş'ı yıkan golü kaydetti. 

Slaven Bilic'in Kartal'ı, Karabük'te bıraktığı 3 puanla hem zirve ortaklığı yolunda hem de Galatasaray'a karşı verdiği 2.'lik savaşında resmen fırsat tepti.  

    :

    :

    :

    :

    "Beşiktaş fırsat tepti! " hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ