Erdoğan: Kime verecekseniz verin ama 400'ü verin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, otobüs ve minibüs esnafıyla buluşmasında "Ortada bir gerçek var, 400'ü vermeniz lazım. 400'ü verin yeni anayasanın kurulması lazım. Ben her partiye eşitim. Kime verecekseniz verin ama 400'ü verin" dedi.
Parlamenter sistem artık miladını doldurdu, 10 Ağustos 2014 itibariyle, şahsımın doğrudan milletin oylarıyla cumhurbaşkanı olarak seçildiği günden itibaren Türkiye yeni bir günün kapısını aralamış oldu. 

Ortada bir gerçek var, 400'ü vermeniz lazım. 400'ü verin yeni anayasanın kurulması lazım. Ben her partiye eşitim. Kime verecekseniz verin ama 400'ü verin. Diyorum ki biz bir şeyi hedefledik, biz size sevdalıyız.

"HEPİMİZİN GİDECEĞİ YER KARA TOPRAK"

Sanıyorlar ki Tayyip Erdoğan kendisi için istiyor. Hepimiz faniyiz ya benim böyle bir derdim yok. Bizim geleceğe yönelik bir hayat garantimiz olabilir mi?
 


Hepimizin gideceği yer kara toprak. 2 metreküp bir yer, defnedecekler, kimse cumhurbaşkanı niyetine demeyecek, er kişi niyetine diyecek, oraya koyacaklar çekip gidecekler. Bu kubbede hoş bir seda bırakmışsak ne mutlu bize.

Bugün varız, yarın yoğuz. Ama Türkiye'nin 2023-2053-2071 hedeflerine ulaşmaya ahdimizin olması lazım, biz göremiyoruz ama torunlarımız görsün dememiz lazım. Biz eğer bu adımları atmazsak, çocuklarımız, torunlarımız yarın bizden davacı olur, bu dünyada olmazsa öteki dünyada olur.

Kaynak: Hürriyet
  • nazik ışık
    o halde CHP'ye versinler nazik ışık - 1 Mayıs 2015 tamam, bana uyar. CHP 400 çıkarsın, cumhurbaşkanı da çankaya'daki cumhurbaşkanlığı köşküne taşınsın, anayasal sınırlarına çekilsin. türkiye bu saçmalıklardan kurtulsun!

:

:

:

:

"Erdoğan: Kime verecekseniz verin ama 400'ü verin" hakkında Tweetler

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ