YSK'dan erken seçim hazırlığı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 7 Haziran seçimleri sonucunda hiçbir partinin tek başına iktidar olmaması ve koalisyon pazarlıklarından anlaşma çıkmaması olasılığına karşı erken seçim hazırlığı başlattı.
Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü tarafından, YSK’nin ihtiyacı olan 1600 ton beyaz renkli filigranlı oy pusulası kâğıdıyla 60 ton sarı renkli filigranlı oy zarfı kâğıdı iç ve dış piyasadan açık teklif isteme usulüne göre satın alınacak. İhaleye teklif verecek firmalar, 140 lira karşılığında şartname alabilecek.

TEKLİF MEKTUPLARI

Teklif mektupları iç içe konulmuş iki zarf halinde olacak. İç zarfta teklif edilen fiyatın yazılı olduğu teklif mektubu, dış zarftaysa iç zarfla birlikte teknik ve ticari şartnameyle eklerinin aynen kabul edildiğini belirten yazıyla istenen diğer belgeler bulunacak.

AVRO CİNSİNDEN VERİLECEK

Teklifler, 9 Temmuz saat 12.00’ye kadar genel müdürlüğe sunulacak. İhale konusu malzemenin tamamı için teklif verilecek, kısmi teklifler değerlendirilmeyecek. Teklif edilen bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda, 10 Ocak 2016’ya kadar geçerli geçici teminat Avro cinsinden verilecek. İhale, isteklilerin ilk tekliflerini yazılı olarak bildirmeleri ve devamında sözlü olarak tekliflerini sürdürmeleri şeklinde yapılacak.

    :

    :

    :

    :

    "YSK'dan erken seçim hazırlığı" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete