Yok böyle yağcılık!

Yemekhane kriziyle gündeme gelen Çorum Valiliği’nden ‘bu kadar da olmaz’ dedirten yağcılık örneği.
Yemekhane kriziyle gündeme gelen Çorum Valiliği’nden ‘bu kadar da olmaz’ dedirten yağcılık örneği. Valiliğin resmi internet sitesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözüyle açılıyor.

Siteye tıklandığında Valilik sayfası kararıyor ve ekranda “Kadim Medeniyetler Çorum’dan Sorulmalıdır-Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı” yazısı beliriyor. Çorum Valilik sitesinde Atatürk’ten ise herhangi bir söz bulunuyor.

VALİLİK ADIYLA DOLANDIRICILIK

Öte yandan Çorum’da yardım sahtekarlığı ortaya çıktı. Bazı kişilerin, kendilerini “Valilik çalışanı” diye tanıtarak Ramazan’ı da bahane ederek halktan yardım topladıkları belirlendi. Bunun üzerine Valilik, bir duyuruyla halkı dikkatli olmaya çağırdı. Valilik, Son günlerde Çorum Valiliği görevlileri olduklarını belirten şahısların, İlimizde hedef olarak seçtikleri esnaf ve vatandaşlarımızla irtibat kurarak Ramazan ayı vesilesiyle dezavantajlı gruplara yardım yapılacağını söyleyerek para talep ettikleri yönünde duyumlar alınmıştır. Valiliğimiz adı altında herhangi bir ‘yardım toplama’ uygulaması kesinlikle bulunmamaktadır” denildi.

Kaynak: Sözcü / Ali Ekber Ertürk

    :

    :

    :

    :

    "Yok böyle yağcılık!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete