AKP'li vekillerden oda kavgası!

AKP Bolu milletvekili Fehmi Küpçü'nün, odadan çıkmasını isteyen AKP Çorum Milletvekili ve İdare Amiri Salim Uslu'yla Küpçü'yle kavga ettiği ortaya çıktı.
Küpçü'nün, odadan çıkmasını isteyen Meclis Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Tamirci’yi, “Önce karşımda düğmeni ilikle” diye fırçaladığı iddia edildi.

AKP Çorum milletvekili ve İdare Amiri Salim Uslu, Küpçü’nün odayı boşaltmasını bildirmesi için Meclis Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Tamirci’yi görevlendirdi. İddiaya göre Tamirci Küpçü’ye, “Sayın vekilim İdare Amirinin talimatı var, odayı boşaltmanız gerekiyor” dedi.

KURA GERİLİMİ

Bu duruma sinirlenen Küpçü Tamirci’ye, “Sen kimsin? Ben seçilmiş bir milletvekiliyim sen atanmış bir bürokratsın. Ben divan üyesiyim önce karşımda düğmeni ilikle” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine İdare Amiri Salim Uslu, Mustafa Tamirci ile Küpçü’nün odasına geldi. Uslu ile Küpçü arasında sözlü tartışma yaşandı.

Uslu, Küpçü’den odayı boşaltmasını istedi. İki AKP’li milletvekilinin oda gerilimine diğer bürokratlar da tanık oldu. Küpçü’den “boşaltmam” yanıtı alan Uslu bu kez, “O zaman oda kurasına gir” dedi. Küpçü’nün Uslu’ya, “Sende kuraya gir” diye karşılık verdi. Tahliye ve kura çabaları sonucu değiştirmedi ve Küpçü odadan çıkmadı.

Kaynak: Sözcü

    :

    :

    :

    :

    "AKP'li vekillerden oda kavgası!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete