Ramazan ayı gerekçesiyle valilik yemekhanesi kapatıldı

Çorum’da Valilik hizmet binasında bulunan ve onlarca kuruma ait kamu görevlisinin yemek yediği yemekhane, Ramazan gerekçesiyle kapatıldı.
Kararın Vali Ahmet Kara’nın talimatı olduğunu söyleyen Büro Emekçileri Sendikası Çorum Şube Başkanı Ertuğrul Alper, “Valilik yemekhanesi bir an önce açılmalıdır” diyerek karara itiraz etti.

RAMAZANDA KAPALI 

Alper, Vali'ye yemekhanede personelin yemek yediğini ve Defterdarlık yemekhanesinin kapalı olması nedeniyle, oradaki personelin de Valilik yemekhanesini kullandığını bildirdik. Yemekhanenin tadilat nedeniyle kapatılması gerekiyorsa da, yerine defterdarlık yemekhanesinin kullanılabileceğini söyledik. Vali bu önerimizi defterdar ile görüşeceğini söyledi, ancak durum hala çözülmedi'' dedi.

BAŞKA YEMEKHANELERE SIÇRADI 

Yerel basında yemekhanenin kapanmasının meşrulaştırılması yönünde haberler yapıldığını belirten Alper sözlerini şöyle sürdürdü: Valilik yemekhanesinin sağlık koşulları gerekçesi ile kapatılması üzerine, kentte yemekhanesi açık olan diğer kurum müdürleri de tedirgin olarak, yemekhaneleri kapatmaya başladı.”

Kaynak: Burcu Cansu | BirGün

    :

    :

    :

    :

    "Ramazan ayı gerekçesiyle valilik yemekhanesi kapatıldı" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete