Kılıçdaroğlu "Ben bütün emekçilere söz veriyorum..."

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında şunları söyledi.
Gezi Direnişi'nde çocuklarını yitiren aileler CHP'nin grup toplantısını izliyor

İşte CHP liderinin açıklamalarının satır başları:

Anne yemez yedirir, giymez giydirir. Ve doğrudur Cennet Anaların ayakları altındadır. Güzel söz ama gelin 21. yüzyıl Türkiye'sine bakın. Neden kadına önem verilmiyor. Özgecan okula gidiyor.

TÜRKİYE'YE ATEŞ DÜŞTÜ

Ateş düştüğü yeri yakar ama o ateş Türkiye'nin dört bir tarafına düştü. Bütün kadınlara sesleniyorum. Bu siyasal iktidar size nefes aldırmamak için çalışan bir iktidardır. Her şeye müdahale ediyorlar. İnsanlar bırakın sokaklarda rahat rahat dolaşsın. Kadına yönelik şiddet yüzde 1400 arttı.

KADINLAR 20 BASAMAK GERİLEDİ

Dünya Ekonomi Forumu denen bir kurum var. Dünyayı izliyor. Türkiye son 10 yılda 20 basamak geriledi. Kadınlar 20 basamak geriledi. Bunu niye dillendiriyorsunuz diyorlar. Bu rakamlar bizim rakamlarımız değil uygar dünyanın rakamları.

Bizim küçümsediğimiz Afrika ülkeleri çok çok önümüzde.

SOKAĞA ÇIKMANIZI YASAKLAYACAKLAR

Totaliter bir yönetimin maliyetlerini iyi hesaplamalısınız. Emin olun sokağa çıkmanızı yasaklayacaklar. Bunu kendileri söylüyor. Aşama aşama hayata geçirecekler.

186 kişi polis kurşunuyla can verdi.

DEMOKRASİ İÇİN

Güvenlik paketi geliyor. Biz üzerimize düşen görevi yapacğız. Ne gerekiyorsa onu yapacağız. Bu ülkenin demokrasisi için özgürlüğü için mücadele edeceğiz.

Ankara Tabip Odası mensupları Gezi olayları sırasında hipokrat yeminine sadık kalıp yaralılara bakmış. Şimdi yargılanıyorlar.. Biz CHP olarak yargılanan Tabip Odası mensuplarının yanında olacağız.

NAMUS BORCUM

Aramızda Roman arkadaşlarımız var. Bir anket var. 12 yılda size hiç bir şey verilmedi. Ben size CHP Genel Başkanı olarak size söz veriyorum. Sizin bütün sorunlarınızı çözmek benim namus borcum.

RÜŞVET HADİSİ

Kılıçdaroğlu, grup toplantısında Hz. Muhammed'in hadisini okudu:

Kemal Kılıçdaroğlu yolsuzluk ve rüşvet iddiaları için grup toplantısında Hz Muhammed'in hadisini okudu. Kılıçdaroğlu, "Söz benim değil çağların peygamberinin 'Öyle bir zaman gelecek, rüşvet, hediye adı altında alınıp verilecek, ibret olsun diye, gözdağı vermek için suçsuz kimseler öldürülecektir.' demiş. Çağların ötesinden Türkiye'yi tanımlıyor" dedi.

    :

    :

    :

    :

    "Kılıçdaroğlu "Ben bütün emekçilere söz veriyorum..."" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ