Gökçek yine "namert"e bağladı

Bülent Arınç ile Melih Gökçek arasında süren tartışmada Gökçek yine 2namerttir...' diyerek açıklamalarda bulunmaya çalıştı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç ile yaşadığı tartışmaya ilişkin olarak Twitter'da, "Ben sekiz yılımı muhalefette geçirdim ve 500 soruşturma ve inceleme geçirdim. İğne ucu kadar bir suç tespit edemediler. Şimdi sizin de elinizde bir belge var da savcılığa vermezseniz namertsiniz" dedi.

Gökçek, 7 Haziran genel seçimi sonrasında kendisi ile ilgili 100 konuyu açıklayacağını söyleyen Arınç'ı geçtiğimiz günlerde Twitter'da isim vermeden eleştirmişti.

Gökçek, "Twitter'dan seçim sonuçları belli olduğundan bu yana bana karşı sevinç çığlıkları atanlara cevabım şudur. Benim dün de dokunulmazlığım yoktu bugün de yok. Elinde bir şeyi olup savcılığa gitmeyen namerttir. Hayatım boyunca Allah'tan başka kimseden korkmadım, korkmayacağımın da bilinmesini isterim" demişti.

Gökçek, yine isim vermeden Twitter'da konuya ilişkin açıklamalar yaptı.

"Fitneye ne odun olurum ne benzin dökerim" Gökçek, şunları kaydetti:

"Bazıları beni bir konuda konuşturmak için özel gayret sarfediyor. Başta Doğan Medya grubu olmak üzere 'ortalık bir karışsa' diye kendilerini yırtıyorlar. Biz söz verdik mi tutarız. 'Konuşmayacağız' dedik, konuşmayacağız.

Allah sabredenlerle beraberdir. Ben bu konuyu rabbime havale ettim. Benim Allah'tan başka kimseden korkmadığımı Türkiye'de bilmeyen yoktur. Ama fitneye ne odun olurum ne benzin dökerim.

Türkiye'nin parçalanması için gayret sarfedenlerin fitne gayreti, davama düşman olanların kursaklarında kalacak. Olayı dışarıdan körükleyip, ahkam okuyanlara gelince benim dün de dokunulmazlığım yoktu bugün de yok.

Ben sekiz yılımı muhalefette geçirdim ve 500 soruşturma ve inceleme geçirdim. İğne ucu kadar bir suç tespit edemediler. Şimdi sizin de elinizde bir belge var da savcılığa vermezseniz namertsiniz... Namertsiniz... Namertsiniz..."

Kaynak: Milliyet

    :

    :

    :

    :

    "Gökçek yine "namert"e bağladı" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete