Eren Erdem: Türkiye'yi yönetmeye talibiz

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, 7 Haziran Genel seçiminin sonuçlanmasına rağmen çalışmalarına devam ediyor.
7 Haziran genel seçiminin sonuçlanmasının ardından İstanbul Milletvekili seçilen Erdem, 3.Bölgede bulunan CHP ilçe örgütleriyle biraraya gelmeye devam ediyor. Erdem'in bugünkü durağıysa, Arnavutköy, Başakşehir ve Bağcılar ilçe başkanlıkları oldu.

"MAZBATA'DAN ÖNCE SİZİN YANINIZA GELDİM"

Seçim çalışmaları sürecinde sürekli parti üyeleriyle saha çalışmasında yeralan Erdem, seçimlerden sonrada bu birlikteliğe devam ediyor. Partililerle buluşup 7 Haziran seçimlerinden alınan sonuçları değerlendiren Erdem, "Ben önseçim ile parlamentoya girdim. Bugün milletvekili olarak CHP'nin mecliste sesi olacaksam bu ses sadece benim değil beni vekiliniz olarak bağrınıza basan ve desteyleyen siz CHP emekçisi parti neferlerinin bir eseridir. Mecliste varolduğum sürece sizin sesiniz olacağımdan şüpheniz olmasın. Bu nedenle milletvekili mazbatamı almak yetine ilk olarak soluğu sizin yanınızda alıyorum" diyen Erdem, son günlerde kamuoyunu meşgul eden koalisyon modelleri hakkında da açıklamalarda bulundu.

" BİZ TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYMAYA HAZIRIZ. YA SİZ? "

AKP'nin %40 oy almasının ardından oluşan koalisyon modellerinede değinen Erdem, nasıl bir hükümet modeli tahayyül ettiğiniyse şu şekilde ifade etti;

" 7 Haziran'da millet sandığa iradesini yansıttı. Artık bu ülkenin %60'ı, AKP ve Erdoğan'ın Türkiye'yi tek başına yönetmesine dur dedi. Bunu söylerken de CHP-MHP ve HDP'ye de büyük bir sorumluluk yükledi. Eski muhalefet yarının hükümet adayı olan bu partiler ciddi bir özveride bulunmalı ve 12 yıldır ülkenin üzerine kara bulut gibi çöken AKP veseyetinden bu halkı kurtarmalı. Biz CHP olarak hükümete talibiz. Taşın altına elimizi koymaya ve hükümeti kurmaya hazırız. MHP ile HDP hiç bir koalisyon modeline razı olmuyor ise gelsinler bize dışarıdan destek verip güven oyu versinler ve özlenen Türkiye'yi yine hep birlikte inşa edelim"

Kaynak: gercekgundem.com

    :

    :

    :

    :

    "Eren Erdem: Türkiye'yi yönetmeye talibiz" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete