​Bahçeli’den bomba koalisyon açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme dair bomba açıklamalar yaptı.
MHP’ye yakınlığıyla bilinen EtikHaber’e konuşan Bahçeli, Erken seçim durumunda oylarının artacağını iddia etti. HDP’nin içinde bulunduğu veya HDP’nin dışarıdan desteklediği bir koalisyon formülüne kapıları kapatan Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun önerisi için de “CHP Genel Başkanı hadiseye çok yanlış taraftan bakmaktadır. Bizim HDP konusunda ikna edilmemiz olmayacak bir şeydir. CHP bu çerçevede fazlaca emek sarf etmesin” dedi.

7 Haziran’da Erdoğan’ın “hırs ve hayalleri”nin suya düştüğünü belirten Bahçeli, Erdoğan ile ilgili istifa çağrısını yineleyerek “Erdoğan’ın başına buyruk ve fiili başkanlık veya partili Cumhurbaşkanlığı uygulaması çökmüştür. Daha önce de söyledim, yine aynı görüşteyim: Erdoğan ya anayasal sınırlarına çekilmeli ya da istifayı gündemine almalıdır. Hem Cumhurbaşkanı olacaksınız hem de siyasetin göbeğinde nifak saçacaksınız, böyle bir hak ve yetki kimseye verilmemiştir.” dedi. Koalisyon ile ilgili örnekler veren Bahçeli, AKP ile koalisyona ise çözüm sürecinin ortadan kaldırılması ve yolsuzlukların üstüne gidilmesi şartıyla evet diyebileceklerini belirtti.

Kaynak: EtikHaber
  • Şükrü Timur
    Güler misin, Ağlar mısın!? Şükrü Timur - 17 Haziran 2015 MHP"nin Genel Başkanı, ya seçim sonuçlarını okuyamıyor.. Ya da aritmetikten anlamıyor!! Halkın da istediği gibi CHP - MHP - HDP koalisyonu ile bir hükümet kurmak, bunun sonucunda Erdoğan'ın yaptığı yolsuzluk, kanunsuzlukları sorgulamak, fırsatını kaçırıyor!! En önemlisi de HDP ile el ele vererek, PKK'yı dağdan indirmek, Türkiye'ye gelecek olan barış ortamına mimar olma yetkisini yeniden Erdoğan'a devretmektedir!! Bu durumda kendi düşen ağlamaz ve Erdoğan'ın yapacağı hukuksuzluk, yolsuzluk ve pisliklere katlanmak zorunda kalır!! Bu ortamda erken seçime gidilirse.. MHP, ne kadar küçük düşünen ve maskot olmaktan kurtulamamış.. Laf ebeliği yapan bir parti olduğunu iyice görmüş ve anlamış olur!!
  • fatih görgül
    Devlet Bahçeli fatih görgül - 17 Haziran 2015 Sayın Devlet Bahçeli eğer hükümeti kurmaz ve ülkenin önünü açmazsanız size asla oy yok.Ama akp yolsuzluklarını çıkartır ve bozulan devlet düzenini yine tesis ederseniz o zaman en erken seçimde size oy vermeyen namert olsun

:

:

:

:

"​Bahçeli’den bomba koalisyon açıklaması" hakkında Tweetler

DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete