Erdoğan'ın 19 Mayıs mesajında Atatürk'e yer yok...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı Twitter üzerinden kutlarken, sözlerinde Mustafa Kemal Atatürk'e yer vermedi...
KARŞI GAZETE

Cumhurbaşkanı Erdoğan
resmi Twitter hesabından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için bir mesaj yayınladı.

Erdoğan Twitter mesajında gençlere hitap ederek, "Ülkemin bütün gençlerinin bayramını yürekten tebrik ediyor, ülkemizin ve dünyanın tüm gençlerine sevgilerimi saygılarımı iletiyorum. İnanıyorum ki gençlik kendisine yakışanın en iyisini bulmaya, imar etmeye azimlidir, kararlıdır; bundan sonra da bunun adımlarını atacaktır. " dedi.

Erdoğan'ın mesajında, 'Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' olarak nitelendirilen 19 Mayıs için Mustafa Kemal Atatürk'ten söz edilmemesi dikkat çekti.

Erdoğan'ın mesajında yine 7 Haziran seçimleri için özenle seçilmiş oy verme içerikli "İnanıyorum ki gençlik kendisine yakışanın en iyisini bulmaya, imar etmeye azimlidir, kararlıdır; bundan sonra da bunun adımlarını atacaktır."  gibi bir cümle yer aldı.

Karşı Gazete olarak Sayın Cumhurbaşkanı'na ve 19 Mayıs'ı sadece 'Gençlik Bayramı' olarak duyurarak Mustafa Kemal Atatürk'ü hafızalardan silmek isteyen yandaş basına bir kez daha hatırlatırız ki;

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'dır...



karsigazete.com.tr
 


    :

    :

    :

    :

    "Erdoğan'ın 19 Mayıs mesajında Atatürk'e yer yok..." hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete