Demirtaş'tan Erdoğan'a telefon yanıtı

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Sancaktepe ve Pendik'teki mitingiler için İstanbul'a geldi.
Diyarbakır mitinginde meydana gelen patlamaya ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendilerine ulaşamadığı şeklindeki beyanına değinen Demirtaş, konuyla ilgili şunları söyledi:




"Aynı saatlerde Cumhurbaşkanı Eskişehir’de mitingde konuşuyor ve yine bize saldırıyor. Ne bir başsağlığı ne bir geçmiş olsun ne bir üzüntü beyanı var.

Ülkenin Cumhurbaşkanı bir saat Eskişehir mitinginde konuştu. Bu vahşi katliama, saldırıya dair tek cümle etmedi. Dolayısıyla kendileri bana ulaşmaya çalışmış olabilir ama önemli olan bana ulaşmaları değil.

Orada katliama uğrayan bir halk var arasınlar onlardan özür dilesinler, üzüntülerini dile getirsinler. Buyursun Diyarbakır’a gitsinler. Cumhurbaşkanı 77 milyonun cumhurbaşkanı değil mi? Katliamın yapıldığı yere çiçek bıraksın. Mesele ben değilim, mesele halk, halka karşı özür borçları var."
  • Şükrü Timur
    Kişilik Yoksunu Bir Fırdöndü!! Şükrü Timur - 6 Haziran 2015 Tayyip Erdoğan, demokratik bir aile ve ortamda yetişmemiş, el bağla boyun bük kültüründen gelen, büyüklerin yanında öyle çok konuşulmaz eğitimini almış "ezik bir adamcıktır"!! Taa.. ki eline bir güç geçinceye dek, eline geçen o güçle, o güne kadar "ezik yaşayan" böylesi bir tip ondan sonra sıranın kendisine geldiğini düşünerek "ezmeye başlar"!! Artık bunu anlayın. Bu siyasetçi ve insan bozuntusu geri zekalı adamcık; tadına verdiğı güç etkisi ve hırsıyla daha çok can yakacaktır!! Aslında böylesi yağmacı, binbir yüzlü, üçkağıtçı bir yalancı olmasının nedeni de, gelmiş olduğu o kültürün bilinçaltında yatmaktadır!! Demokratik bir Anayasa bilinci, görgüsü ve evrensel yargı değerleri ile değil de.. "Astığım astık, kestiğim kestik, çaldığım çaldık" anlayışına dayanan, kendi çıkarı ve yakın çevresini düşünen bir "tek kişilik parti hukuku" ile ülkeyi yönetmeye kalkmaktadır!! Bu adam güç için anasını, karısını, çoluk çocuğunu bile kullanıp satacak, bir kişiliğe sahiptir ki, bütün bunların yanında ülkeyi ve yurttaşı düşündüğünü söylemek biraz abesle iştigal olur!!

:

:

:

:

"Demirtaş'tan Erdoğan'a telefon yanıtı" hakkında Tweetler

DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete