close

​Demirtaş: Sorumlular yargılanacak

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Ankara’da sabah saatlerinde gerçekleşen patlamaya ilişkin yeni bir açıklama yaptı.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Ankara’daki patlamaya ilişkin, “Direk devlet millete saldırmıştır. Bu katliam nedeniyle Cumhurbaşkanına, Başbakanına taziyelerini ileten yabancı ülke liderleri de şunu bilmeli. Taziye sahibi halkımızdır. Bunda sorumluluğu olanlar eninde sonunda yargılanacak” dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Ankara’da sabah saatlerinde gerçekleşen 86 kişinin hayatını kaybettiği 186 kişinin ise yaralandığı patlamaya ilişkin yeni bir açıklama yaptı.


Demirtaş, bu saldırının devletin değil, milletin bütünlüğüne yapılmış bir saldırı olduğunu savunarak, “Bunların söylediği gibi devletin, milletin birliğine bütünlüğüne yönelik bir saldırı değildir bu. Direk devlet millete saldırmıştır. Bu katliam nedeniyle cumhurbaşkanına, başbakanına taziyelerini ileten yabancı ülke liderleri de şunu bilmeli. Taziye sahibi halkımızdır” dedi.

“BU, DEVLETİMİZ TARAFINDAN HALKIMIZA YAPILMIŞ BİR SALDIRIDIR”

“Bu, devletin birliğine yapılmış bir saldırı değil. Bu, devletimiz tarafından halkımıza yapılmış bir saldırıdır” diyen Demirtaş, “Bu saldırıdan partimizi sorumlu tutan AKP yöneticileri, devlet desteğiyle miting yapıp oluk oluk kan akıtacağını söyleyen çete reisleri de var. Biz kardeşçe yaşayacağız derken bu alçakları kast etmedik. Onlarla kardeşçe yaşamak değil mücadele etmekte kararlıyız. Bunda sorumluluğu olanlar eninde sonunda yargılanacak” ifadelerini kullandı.

    :

    :

    :

    :

    "​Demirtaş: Sorumlular yargılanacak" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete