Acılı vatandaştan Kılıçdaroğlu'na: Bunu Tayyip yaptı, hesabını soracağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Adli Tıp Kurumu'nda giderek cenazesinin almak için bekleyen aileleri ziyaret etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde Ankara Adli Tıp Kurumu'nda giderek saldırıda hayatını kaybedenlerin cenazesinin almak için bekleyen ailelere baş sağlığı ziyaretinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde Ankara Adli Tıp Kurumu'nda giderek saldırıda hayatını kaybedenlerin cenazesinin almak için bekleyen ailelere başsağlığı ziyaretinde bulundu. Akşam saatlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Adli Tıp Kurumu'na gelerek, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşların cenazelerini almak için bekleyen ailelerin tek tek elini sıkarak, başsağlığı diledi. Bu sırada bir yakının Kılıçdaroğlu’na Türkiye’deki siyaset anlayışı ne zaman bitecek? Burada 100 insan öldükten sonra bakanların istifa etmemesi şeklindeki soruya Kılıçdaroğlu, "Bir bakanın değil, iki bakanın istifa etmesi lazım. Hem İç İşleri Bakanı hem de gülümseyen Bakanı kesinlikle görevlerinden istifa etmeleri gerekiyor. İstifa etmiyorlarsa şayet azledin. O topluma saygı duyuyorlarsa iki bakan hakkında karar alınması lazım, bir şeylerin söylenmesi lazım" şeklinde konuştu.

"BUNU TAYYİP YAPTI, HESABINI SORACAĞIZ"

Başka bir yakının ise "Bunu Tayyip yaptı. Biz bunun hesabını soracağız. Bizim gücümüz kuvvetimiz var" şeklinde isyan etti.

Kaynak: DHA
 



    :

    :

    :

    :

    "Acılı vatandaştan Kılıçdaroğlu'na: Bunu Tayyip yaptı, hesabını soracağız" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete