close

Ankara katliamında ölenlerin sayısı 97'ye yükseldi

CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat, "Şirin Payzın ile Ne Oluyor?" programına katılarak Ankara'daki saldırıyla ilgili son bilgileri aktardı.
CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Ankara'da yüze yakın insanın yaşamını yitirdiği saldırıya ilişkin son bilgileri paylaştı.

İşte CNN Türk ekranlarında Hande Fırat'ın aktardığı son bilgiler:

"Başkentteki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 97'ye yükseldi.

Saldırganlara ilişkin ilk bulgulara göre bir canlı bombanın yelek taşıdığı diğerinin ise sırt çantasında bomba taşığıdığı bilgisi var. 

DNA taraması hala devam ediyor. Bedenler parçalara ayrıldığı için bu parçaların birleştirilmesi gerekiyor ki DNA yapılsın ve kimlik tespiti yapılsın.

100 kişilik bir özel ekip inceliyor. Hem bir haftalık kamera ve telefon kayıtları ve sosyal medya mercek altında.

İçişleri bakanının tedbir alıp almama konusunda bir ihmali var mı yok mu?Kılıçdaroğlu müffettişlerin görevlendirildiğini duyurdu. 

İki mülkiye, iki polis başmüfettişi görevlendirildi. 4 başmüfettişler ihmal konusunda ihmal varmı yok mu bu konuda rapor hazırlayıp Davutoğlu'na sunacaklar."

BAŞBAKANLIK'TAN AÇIKLAMA

Başbakanlık Koordinasyon Merkezi'nden yapılan açıklamada "Ankara'daki terör eyleminde, 1'i Filistin vatandaşı bir sivil olmak üzere, hayatını kaybedenlerin sayısı 97 olmuştur" denildi.

Hastanelerdeki yaralıların ise tedavisi sürüyor.
 



    :

    :

    :

    :

    "Ankara katliamında ölenlerin sayısı 97'ye yükseldi" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete