BBP'den Digitürk'e suç duyurusu: Biz iptal ediyoruz...

Büyük Birlik Partisi (BBP) yedi televizyon kanalını kaldırarak bir sansür uygulamasına imza atan Digitürk hakkında suç duyurusunda bulundu.
Digitürk aboneliğini iptal edeceğini açıklayan BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, vatandaşları da aynısını yapmaya çağırdı.

Digitürk, mahkeme kararı olmaksızın, bir soruşturma kapsamında savcılık talebi üzerine Fethullah Gülen Cemaati’ne yakınlığıyla bilinen Kanaltürk, Bugün TV, Samanyolu TV, Mehtap TV, Samanyolu Haber TV, Irmak TV ve Yumurcak TV kanallarını ağından çıkarmış, uygulama tepkilere neden olmuştu.

‘TÜRKİYE BİR TÜRLÜ NORMALLEŞEMİYOR’

BBP de Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunarak, konuyu yargıya taşıdı. Adliye önünde basın açıklaması yapan Çayır, Türkiye’nin bir türlü normalleşemediğini ve olağanüstü dönemlere has hadiselere tanıklık ettiğini söyledi.

“Dün, zulme uğradıklarını söyleyerek iktidar olanların, tek tipçilikten, ötekileştirmekten, kendilerini hak, diğerlerini hain ilan etmekten kurtulamadığını” söyleyen Çayır, “Herhangi bir mahkeme kararı olmadan, sırf iddia makamının görüşüyle, karar kurulursa, yasaklar başlarsa, cezalandırma yoluna gidilirse, vay halimize” diye konuştu.

Kendisinin koyu bir Fenerbahçeli olduğunu ve lig maçlarını izleyebilmek adına Digitürk’e abone olduğunu dile getiren Çayır, aboneliğini iptal edeceğini söyledi. Çayır, vatandaşları da aboneliklerini iptal etmeye davet etti.

Kaynak: diken.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "BBP'den Digitürk'e suç duyurusu: Biz iptal ediyoruz..." hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete