CHP'li Yıldız: 11 arkadaşımızı kaybettik

CHP Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Ankara'daki hain saldırıda hayatını kaybeden CHP'lilere hakkında açıklama yaptı.
CHP Gençlik Kolları Başkanı İrfan İnanç Yıldız, Ankara'daki Emek, Barış ve Demokrasi mitingine düzenen hain saldırıda hayatını kaybeden CHP'lilere ilişkin açıklama yaptı. 

CHP'li Yıldız, "Bugün Ankara’da yaşanan katliam, son dönemde Türkiye'de gençlik hareketlerinin de sık sık karşı karşıya geldiği senaryoların en büyüğü ve en sonuncusudur. Bugün gökyüzüne kansız bakmayı özleyen CHP Gençlik Kolları Üyesi üyesi 11 yol arkadaşımızı yıldızlara uğurlamış bulunmaktayız. Fakat arkadaşlarımızın isimlerini resmi makamlardan doğrulatamadığımız için elimdeki bilgileri açıklayamıyoruz. Çünkü kamuoyunun şeffaflığını ve ailelerimizin hassasiyetlerini gözetiyoruz" dedikten sonra sözlerine şöyle devam etti:

"Reyhanlı'dan, Suruç’a, Diyarbakır‘dan bugünkü saldırıya bu katliamların faillerinin kimler olduğu tüm kamuoyunun malumudur. Bu katliam sonrası tüm gençlik hareketlerini bir arada hareket etmeye ve mücadeleyi ortak yürütmeye çağırıyoruz. Son sözüm ise 'barış cephesi kazanacak, savaş cephesi' kaybedecektir."

Kaynak: Gerçek Gündem

    :

    :

    :

    :

    "CHP'li Yıldız: 11 arkadaşımızı kaybettik" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete