CHP'den iki heyet

​CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla oluşturulan iki heyet temaslarda bulunmak ve vatandaşlara destek olmak üzere Zonguldak ve Tunceli'ye gidiyor.
KARŞI GAZETE | ANKARA
CHP; 14 bölgesi 'özel güvenlik bölgesi' olarak ilan edilen fiili olarak olağanüstü hale geçilen Tunceli ile yeni termik santrallere karşı direniş başlatılan Zonguldak'a iki ayrı heyet gönderme kararı aldı.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla oluşturulan Tunceli heyetine Grup Başkanvekili Levent Gök başkanlık edecek. Gök başkanlığındaki heyette İstanbul Milletvekili Ali Özcan, Ankara Milletvekili Nihat Yeşil ve Hatay Milletvekili
Hilmi Yarayıcı yer alıyor.

Gök ile Yeşil bugün öğleden sonra Ankara'dan havayoluyla Elazığ'a gidecek. Özcan ile Yarayıcı ise heyete Elazığ'da katılacak.

Gök başkanlığındaki heyet yarın (7 Ağustos Cuma) Tunceli Valisi ve Garnizon Komutanıyla görüşerek bilgi alacak ve özel güvenlik bölgeleri uygulamasının gerekçesini soracak, kaldırılmasını talep edecek. Gök, Tunceli halkıyla  görüşmesinin ardından Tunceli İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyecek.

19 MİLLETVEKİLİ ZONGULDAK'TA

Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlığında, 19 Milletvekilinden oluşan CHP Heyeti de  Muslu ve Çatalağzı Beldelerinde yapılmak istenen yeni termik santrallere karşı direnen yöre halkına destek olmak üzere Zonguldak'a gidiyor. 
Heyet bugün Muslu'da belediyede halkla buluşacak,  yarın da (7 Ağustos Cuma) Zonguldak Belediyesini ziyaretinin ardından basın toplantısı yapacak. Heyet öğleden sonra da Çatalağzı belediyesinde olacak.
Ağbaba başkanlığındaki heyette bulunan milletvekilleri şöyle:
Uğur Bayraktutan - Artvin 

Kemal Zeybek - Samsun 
Tur Yıldız Biçer - Manisa 
Barış Karadeniz - Sinop 
Necati Yılmaz - Ankara 
Engin Özkoç - Sakarya 
Tahsin Tarhan - Kocaeli 
Gülay Yedekçi - İstanbul 
Onursal Adıgüzel - İstanbul 
Ali Şeker - İstanbul 
Emre Köprülü - Tekirdağ 
Gamze İlgezdi - İstanbul 
Eren Erdem - İstanbul 
Şenal Saruhan - Ankara  
Rıza Yalçınkaya - Bartın
Seyit Torun - Ordu 
Şerafettin Turpçu - Zonguldak
Ünal Demirtaş - Zonguldak


KARSIGAZETE.COM.TR

    :

    :

    :

    :

    "CHP'den iki heyet" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete