Bahçeli'den AKP ve CHP'ye ilginç koalisyon önerisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "AKP ile CHP koalisyonu kurmalıdır" dedi. Bahçeli, Koalisyon görüşmelerinde AKP ve CHP arasında tıkanan başlıkların atlanmasını ve hükümet kurulduktan sonra müzakere edilmesini önerdi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP ile CHP arasında yürüyen koalisyon hükümeti çalışmalarıyla ilgili Uşak gezisi dönüşünde gazetecilere açıklamalar yaptı.

Bahçeli, erken seçimden çok koalisyon kurulmasının daha doğru olacağını belirterek "AKP ile CHP koalisyonu kurmalıdır" dedi. MHP Lideri, koalisyon görüşmelerinde AKP ve CHP arasında tıkanan başlıkların atlanmasını ve hükümet kurulduktan sonra müzakere edilmesini önerdi.

"ANA MUHALEFET OLARAK GÖREV YAPACAĞIZ"

Partilerinin koalalisyon içinde yer almayacağını yineleyen Bahçeli, "Biz de ana muhalefet olarak görev yapacağız" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, koalisyon kurulmaması ihtimalini de değerlendirdi. Erken seçime gitme yöntemi konusunda çarpıcı çıkış yaparak Meclis kararıyla bugünkü AKP hükümetiyle seçime gidilmesine vize verdi.

MHP Lideri, "HDP’liler Brüksel’e gitti, çözüm süreci yeni yöne mi evriliyor?" sorusuna "Çözüm sürecinin başlangıcı Oslo’dur ama merkezi Brüksel’dir. Zannediyorum eğer bir kopuş olmuşsa onu tekrar düzenlemek açısından Brüksel’e gitme ve yeni direktifler alma ihtiyacı hissedilmiştir" yanıtı verdi.

Kaynak: BürGün

    :

    :

    :

    :

    "Bahçeli'den AKP ve CHP'ye ilginç koalisyon önerisi" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete