Günün Videosu

Cem Küçük çocuklar gibi şendi: Aydın Doğan mektup mu gönderdi?

Havuz yazarı yandaş Cem Küçük, Aydın Doğan'ın kendisine mektup gönderdiğini iddia etti. Yazısında defaatle bu mektuba değinmeyi de ihmal etmedi.
'Havuz Medyası'nın Star Gazetesi'nde yazan Cem Küçük, köşesine taşıdığı yazıda Aydın Doğan'ın kendisine bir mektup gönderdiğini öne sürdü. Bir yandan Aydın Doğan eleştirisine devam eden Küçük'ün muhatap alınmış olduğunu iddia ederek gizlemeye çalıştığı sevinci satır aralarında kendini açık ediyor. Aydın Doğan'dan geldiğini iddia ettiği mektuba göre Prof. Dr. Yasemin İnceoğlu, Küçük'ün yazısı sonrası Doğan Medya'dan istifa etmiş.

İşte Küçük'ün yazısından bir bölüm...

İki gün öncesinde yazdığım yazıya Aydın Doğan bir cevap göndertmiş. Bana elden teslim edilen imzalı mektupta cevaben söylenenleri beraber irdeleyelim. Her şeyden önce 16 Ocak 2016’da PKK’ya destek bildirisinin baş organizatörlerinden Yasemin İnceoğlu’nun Doğan Medya Yayın İlkeleri Kurulu’ndan istifa ettiği yazıyor ki bu hayırlı bir gelişme olmuş. PKK terör örgütünü destekleyen ve Türk devletinin sistematik katliam yaptığını söyleyerek ülkemize NATO müdahalesi isteyen marjinal bir delinin anaakım olma iddiasındaki Doğan Medya’da aktif görevde olması bir rezalet olurdu. Bu son derece isabetli bir gelişme olmuş fakat bu olayı Doğan Medya niye kamuoyuna duyurmadı anlayabilmiş değilim. Olsun neticede yapılan doğru. Ben eğriye eğri, doğruya doğru derim. Öte yandan bana Aydın Doğan tarafından gönderilen mektupta öyle bir paragraf var ki bu skandal tavrın hala Aydın Doğan cephesine hakim olduğunu kanıtlıyor.

Cem Küçük'ün küçük sevincinin kaynağı mektupta şu ifadelere yer veriliyor: 

“Yayın ilkelerimiz açısından 1128 akademisyen tarafından imzalanmış olan bildirinin içeriğini objektif olmaktan uzak tek yanlı bir görüş olarak görüyoruz. Ancak tüm demokratik ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de de ifade özgürlüğünün güvence altında olmasının gerektiğine inanıyoruz.”

    :

    :

    :

    :

    "Cem Küçük çocuklar gibi şendi: Aydın Doğan mektup mu gönderdi?" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete