Boynukalın'dan basına yeni tehdit!

Boynukalın: "Bizde basın özgürlüğü var. AK Parti teşkilatı o dokunulmazlığı artık kaldırmıştır. Bundan sonrada o dokunulmazlığı kaldırmaya devam edeceğiz." diye konuştu.
Hürriyet binasına taşlı sopalı saldırı düzenleyen grubun organizatörü AKP Gençlik Kolları Başkanı Boynukalın,"Annesine, eşine, çocuklarına, damadına, kızına, herkese küfrederiz ama kimse bize dokunamaz. Niye? Bizde basın özgürlüğü var. AK Parti teşkilatı o dokunulmazlığı artık kaldırmıştır. Bundan sonrada o dokunulmazlığı kaldırmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

AKP Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, partisinin Kırıkkale Gençlik Kolları tarafından bir düğün salonunda düzenlenen "Gençlik Geleceğine Sahip Çıkıyor" buluşmasına katıldı. Bu buluşmaların hepsinde tarihe bir not düştüklerini belirten Boynukalın, kendilerinin taraf olduğunu ifade etti. Basın özgürlüğü diye ölüm tehditleri, hakaretler ve küfürüler ortaya atıldığını ileri süren Boynukalın, şöyle konuştu:

"DHKP-C Mehmet Selim Kiraz'ı masum, Müslüman bir savcı olduğu için öldürür, 'Biz de seni seviyoruz' deriz. Yüzde 52 ile Mısır'ın başına geçmiş 'Mursi idamla yargılanıyor' diyerek, Türkiye'de yüzde 52 ile Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan'a ölüm tehdidi yaparız. Annesine, eşine, çocuklarına, damadına, kızına, herkese küfrederiz ama kimse bize dokunamaz. Niye? Bizde basın özgürlüğü var. AK Parti teşkilatı o dokunulmazlığı artık kaldırmıştır. Bundan sonrada o dokunulmazlığı kaldırmaya devam edeceğiz. Şiddet göstermeden, asla onların yaptığı gibi bizi ötelemeden."

Boynukalın, kendilerinin bayrak asmak, salonları doldurmak, övmek, siyaseten bir yerlerde olmak için buralarda olmadıklarına işaret ederek, "Allah rızasını kazanmak için" burada olduklarını söyledi.

"SOKAĞA SAHİP OLAMAYAN, SANDIĞA SAHİP OLAMAZ"

Ülkede MHP'nin güçlü olduğu bütün illerin tamamında milliyetçi oyların çözülme içerisinde olduğunun görüldüğünü savunan Boynukalın, "Her şeye 'hayır' diyen, baştan sonra 'hayır' siyaseti söyleyen, 'hayır da hayır vardır' diyen o meseleyi de yanlış anlayan bir adam siyaset yapmaya çalışıyor, o yanlış anladığı siyaset üzerinden de bütün tabanını kaybediyor" diye konuştu.

Boynukalın, 'heyecanlarını sokağa, meydana taşımaları gerektiğini' aktararak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ben bunu söylediğimde bir kısım medya çıkıp, 'AK Parti Gençlik Kolları Başkanı, milleti meydanlara, sokağa, şiddete çağırıyor' gibi bir şey kullanıyor. Sokağa, meydana sahip olamayan gençlik, sandığa da davasına da sahip olamaz. 2 aydan beri sabah akşam, gece gündüz Hürriyet Gazetesi önündü yaptığımız eylem konuşuluyor. 5 aylık çocuğuma, eşime, anneme, rahmetli babama etmedikleri küfür kalmadı. Yaptığımız tek şey gazete önünde eylem yapmaktı. Oraya gitmemizin bir sebebi vardı. Cumhurbaşkanımız hakkında 400 milletvekiliyle ilgili bir yalan atıldı. Zaten var olan bir eylem varmış, teşkilatlarımıza haber verdik ve bizim organize etmemize bile gerek kalmadı."

ADAY DEĞİL

7 Haziran genel seçimlerinde AKP İstanbul Milletvekili seçilen Aburrahim Boynukalın, 1 Kasım aday listesinde yer almadı.

Boynukalın'ın ismi Hürriyet gazetesine yönelik saldırılarda gündeme gelmişti. Sosyal medyada yayılan bir videoda, Boynukalın'ın, aralarında Ahmet Hakan'ın da olduğu bazı köşe yazarlarıyla ilgili, "Hatamız bunları zamanında dövmemek" gibi ifadeleri vardı.

    :

    :

    :

    :

    "Boynukalın'dan basına yeni tehdit!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete