Bakan Faruk Çelik’in memleketinden haberi yok

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, memleketi Artvin'in Cerattepe Bölgesi'ndeki direnişten haberi olmadığını açıkladı.
GıdaTarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, memleketi Artvin`in Kafkasör Yaylası Cerattepe Bölgesi`nde bir şirketin bakır madeni çıkarmak istemesi nedeniyle çıkan olaylarla ilgili gazetecilerin sorusuna, “Şu anda çok bilgim yok” yanıtını verdi.

Antalya`da 23 Nisan`da açılışı yapılacak dünyanın en büyük organizasyonlarından Expo 2016 Antalya`nın yönetim kurulu başkanı da olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, `Çiçek ve Çocuk` temasıyla Expo 2016`nın düzenleneceği Aksu İlçesi`ndeki 112 hektarlık sergi alanında yönetim kurulu toplantısına katıldı. Alandaki çalışmaları da inceleyen Bakan Faruk Çelik, gazetecilere açıklamada bulundu. Bakan Faruk Çelik`e, memleketi Artvin`in Kafkasör Yaylası Cerattepe Bölgesi`nde bakır madeni çıkarmak isteyen şirketin araçlarını engellemek amacıyla bölgede sabahlayan ve barikat kuran eylemcilere polisin müdahalesi soruldu. Artvin`deki olaylarla ilgili bilgisi olmadığını belirten Bakan Çelik, “Dün bakanlığın bütçesi vardı, gece 02.00`ye doğru bitti bütçemiz. Öteden beri tartışılan bir konu ama şu anda Antalya`da bulunuyoruz, Expo`nun güzelliğini Türkiye`ye yaşatsak daha isabetli olur diye düşünüyorum. Diğer konuları Ankara`da başka vesilelerle değerlendiririz” dedi.

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "Bakan Faruk Çelik’in memleketinden haberi yok" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete