AKP ve CHP arasında son görüşme

Heyetler bugünkü son görüşmenin ardından hazırladıkları raporu parti liderlerine sunacak.
AKP ile CHP’nin heyetleri arası koalisyon görüşmelerinin, beşinci ve son toplantısı Devlet Konukevi Ankara Palas’ta başladı. Saat 14.15 itibariyle başlayan toplantının ana gündem maddesini eğitim, AB ve dış politika konuları oluşturuyor.

DIŞ POLİTİKA EKİBİ

Görüşmeye, AKP’den Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Milletvekili Lütfi Elvan, Mücahit Arslan ve Taha Özhan katlıyor.

CHP heyetinde de Genel Başkan Yardımcıları Haluk Koç, dış ilişkilerden sorumlu Murat Özçelik, Faik Öztrak, Selin Sayek Böke ile İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ve Genel Başkan Başdanışmanı Rasim Bölücek yer alıyor.

KARAR HAFTASI

Heyetler 24, 28 ve 30 Temmuz ve 1 Ağustos’ta bir araya gelmiş, bu toplantılarda temel başlıklar; anayasa, ekonomi, Kürt sorunu konularında geniş görüşmeler yapılmıştı. Heyetler bugünkü son görüşmenin ardından hazırladıkları raporu parti liderlerine sunacak. Yapılacak değerlendirmeler sonrasında da koalisyonda müzakerelere geçilip geçilmeyeceğine karar verilecek.

Kaynak: ANKA

    :

    :

    :

    :

    "AKP ve CHP arasında son görüşme" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete