​Oy vermeyene su bile yok!

Erzurum’da HDP’ye yüksek oy çıkan ilçelerde içme suyu başta olmak üzere temel ihtiyaçlar karşılanmıyor
CHP İstanbul Milletvekili Selina Doğan, genel seçimlerde Erzurum’da HDP’ye yüksek oy çıkan ilçelerde içme suyu başta olmak üzere temel ihtiyaçların karşılanmadığına dair muhtarların şikayetlerini aktardığı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in kendisine “Oy verselerdi” yanıtını verdiğini söyledi.

İÇME SUYU, KANALİZASYON, ASFALT YOK

Doğan, HDP’nin yüksek oy aldığı Hınıs ve Tekman ilçelerine belediyenin hizmet sunmadığı iddiaları üzerine, 35 muhtarla birlikte AKP’li Sekmen’le görüşmek için randevu aldı.

Sekmen’i makamında ziyaret eden Doğan, bu görüşmenin ardından yaşananları şöyle anlattı: “Hınıs ve Tekman ilçelerinden muhtarlar içme suyu gibi en temel ihtiyaçlarının bile karşılanmadığını, kanalizasyon sistemlerinin olmadığını, çok sayıda hepatit A ve dizanteri hastalığı vakasıyla karşılaştıkları şikayetlerinde bulundular. Yolların asfalt olmaması, toplu taşıma araçlarının yetersiz olması gibi en temel sorunlarının giderilmesi için yaptıkları başvurularının sonuçsuz kaldığını ilettiler.”

ŞİKAYET EDEN KADAR OY VERSELERDİ

35 dakikalık bekleyişin ardından gelen Sekmen’in “Ben muhtarları dinlemeyeceğim. Sizin de gelmenize gerek yoktu” demesi üzerine tansiyonun yükseldiğini ifade eden Doğan, “‘O muhtarlar da şikayet edene kadar hizmet için oy verselerdi’ dedi. Ondan sonra ayrılmak zorunda kaldık ve yazıklar olsun dedik. Kovulmaktan beter edildik” diye konuştu.

Kaynak: Bugün Gazetesi

    :

    :

    :

    :

    "​Oy vermeyene su bile yok!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete