Yandaş Kekeç herkesi DHKP-C'li ilan etti

Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, Star Medya Grubu başkanı Murat Sancak'ın içinde bulunduğu araca yapılan saldırıyı yorumladı.
Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve 24 TV'nin sahibi, Ethem Sancak'ın kardeşi, Star Medya Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak'ın içinde bulunduğu araca İstanbul Halkalı'da silahlı saldırı düzenlendi.

Murat Sancak ve korumalarının olduğu otomobil, saat 12.00 sıralarında İstanbul Halkalı'da çapraz ateşe tutuldu. Otomobile çok sayıda kurşun isabet ederken, ölen ve yaralanan olmadı.
 


Saldırı ile ilgili A Haber'e konuşan Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, saldırının şaşırtıcı olmadığını açıkladı ve şunları anlattı:

'SALDIRI BENİ ŞAŞIRTMADI'

"Saldırı beni şaşırtmadı. Şiddetin desteklendiği, siyasi partilerin terörü kınamakta bile zorlandığı bir dönemde böyle saldırılar şaşırtmıyor beni.

Ana muhalefet partisi DHKP-C'nin eylemlerini meşrulaştırıyor, bu teröristleri hak mücadelesindeki çocuklar olarak yorumluyor. Bir medya grubu aynen bu çizgiyi savunuyor.

'MUHALEFET VE MEDYA TERÖRÜ MEŞRULAŞTIRIYOR'

Siyasi partilerin sorumlu davranması gerekiyor. İsim de vereyim Cuhmuriyet gazetesi mesela PKK eylemlerini meşrulaştırıyor, gizliyor. Beş kişi öldü diye veriyor mesela haberi, kim öldürdü, nasıl öldürdü bunu yazmadan, nötr bir haber dili kullanıyor. Bu örgütlerin eylemlerini meşrulaştırıcı bir davranış içinde olmamak gerekiyor. Gazeteciler ve siyasiler hiç bir şey olmasa bunu yapmasınlar. "

Kaynak: gazeteciler.com

    :

    :

    :

    :

    "Yandaş Kekeç herkesi DHKP-C'li ilan etti" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete