Şehitlerin arkasından 'vur patlasın, çal oynasın'

Erdoğan'ın annesi öldüğünde eğlence programını erteleyen Acun Ilıcalı, dün 12 şehit haberine rağmen yayını iptal etmedi.
KARŞI GAZETE | Haber Mekezi

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR


Erdoğan'ın annesinin vefatı nedeniyle eğlence programının yayınını iptal eden Acun Ilıcalı, 12 şehit için aynı duyarlılığı sergilemeyince fazlaca tepki çekti.

ŞEHİTLERİN ARKASINDAN ŞARKI YARIŞMASI

12 şehit verdiğimiz günün akşamında 'Rising Star' isimli şarkı yarışmasını kaldırmayan Acun Ilıcalı'ya, sosyal medya üzerinden büyük tepki gördü. Özellikle Erdoğan'ın ammesinin öldüğü gün iptal ettiği yayın hatırlatılarak sıkça eleştirldi.

Gösterilen onca tepkiye rağmen Ilıcalı veya kanal yönetimi tarafından şimdilik bir açıklama gelemedi.

ACUN DAHA ÖNCE DE ŞEHİTLERİ GÖRMEZDEN GELMİŞTİ

2011 yılında 24 şehitin acısının yaşandığı hafta, Ilıcalı'nın Tenzile Erdoğan için program iptali hatırlatılarak şehitlere aynı hassasiyeti göstermeyişi çok daha yoğun bir şekilde eleştirilmişti. 24 şehit verdiğimiz hafta Yetenek Sizsiniz programını ekrandan çekmeyen Acun Ilıcalı, bu kez "duyarsızlığı" ile şaşkına çevirmiş ve sosyal medyada Ilıcalı'ya öfke dolu mesajlar yağarken, "Acun'u kınıyoruz" başlığı altında açılan paylaşımların sayısı rekora koşmuştu.

OKAN BAYÜLGEN, ILICALI İÇİN 'RİYAKARSIN' DEMİŞTİ

Programında Acun Ilıcalı'nın 'göreceli' hassasiyeti konu olunca Okan Bayülgen tepkisini canlı yayında ortaya koymuştu. Bayülgen, Tenzile Erdoğan için Acun'un yayını iptal ettiğini hatırlatıp, "başka bir nedenle programı durdurduysan ama şimdi durdurmuyorsan demek riyakarsın" diye konuşmuştu.


karsigazete.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Şehitlerin arkasından 'vur patlasın, çal oynasın'" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete