close

Yalan sırası Akşam’da!

1 Mayıs’a sayılı günler kala yandaş medya hedef gösterme işine hız verdi.
Gerici kimliği ile bilinen Vahdet gazetesinin dün Haziran Hareketi’ne yönelik hedef gösteren haberinin ardından bugün de Akşam gazetesi aynı çizgiyi sürdürdü. Akşam, 1 Mayıs’la ilgili yaptığı haberinde Haziran Hareketi’ni provokasyon yapmakla suçladı. Hazirancıların 1 Mayıs çağrılarını illegal ilan eden gazete olası gözaltı durumlarına karşı alınan önlemleri de suç gibi gösterdi. 

GÖNÜLLÜ AVUKAT LİSTESİ OLUŞTURU

Gazetenin garip iddialarına yer verdiği haberinde şu ifadeler yer aldı: Başını Birleşik Haziran Hareketi’nin çektiği grup, sokak sokak dolaşıp illegal olmasına rağmen Taksim’e çağırıyor. Bir yandan da gözaltılar için karakollarda hastanelerde, adliyelerde görev yapacak gönüllü avukat listesi oluşturuluyor.

VAHDET GÜLDÜRDÜ

1 Mayıs’la ilgili özellikle Haziran Hareketi’ne dönük iktidar medyasının hedef gösteren haberleri hergün bir başka gazetede yer alıyor. Sabah gazetesinin Haziran Hareketi’ni seçimler öncesinde ‘büyük tehlike’ diye gösteren haberinin ardından dün de Vahdet, Haziran Hareketi’ni ‘provokasyon’ yapmakla suçlamıştı. Gazete, Haziran’ın afişlerinde yer alan The Beatles üyelerini lise öğrencileri zannedince sosyal medyada alay konusu olmuştu.



Kaynak: BirGün

    :

    :

    :

    :

    "Yalan sırası Akşam’da!" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ