Murat Kekilli'den 'yandaşlık' çarkı!

Murat Kekilli, bir röportajda 'yandaşlık ' sorusuna "Eğer yandaşlıktan kastınız, Cenab-ı Hak'tan yana olmaksa evet" demesinin ardından gelen tepkilere yanıt verdi.
Yandaş gazeteci Esra Elönüye açıklamalarda bulunan Kekilli, 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonları hakkında "Bu sadece siyasi bir görüşe yapılan bir darbe ve bir ihanet değildir. Bu topyekûn İslam alemini zayıf düşürme ve hatta kırma teşebbüsü idi" demişti.

YANDAŞ MÜZİSYENİM!

Kekilli yandaş müzisyen olup olmadığı sorusuna ise "Eğer Cenab-ı Hak'tan olmayı yandaş olarak nitelendiriyorsanız evet yandaş müzisyenim." ifadeleriyle yanıt vermişti.


YENİ AÇIKLAMA

Instagram hesabından açıklama yapan Kekilli, "Sanki bu ülkeyi sevmek suçmuş gibi. Benim ağzımdan siyasi bir oluşumun adı çıkmamıştır. Bu bir memleket meselesidir.

Lafı eğip büken bütün sosyal platformlara, yazılı ve görsel basına önemle arz ederim. Ben sadece bana sorulan 'yandaş mısınız' sorusuna yanıt olarak, 'Eğer yandaşlıktan kastınız, Cenab-ı Hak'tan yana olmaksa evet' demekten fazlasını söylemedim. Bunda anlaşılmayacak bir şey yoktur sanırım" dedi.

Kaynak: radikal.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Murat Kekilli'den 'yandaşlık' çarkı!" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete