Hilal Kaplan'ın analizine Barış Atay ve Metin Uca'dan esprili yorum..

Gazeteci Hilal Kaplan'ın 'Gezi'de Savcı Bharara'nın parmağı var' analizine Barış Atay ve Metin Uca'dan esprili yorum...
Reza Zarrab’ın tutuklanmasının ardından Türkiye’nin tanıdığı New York Güney Bölgesi Başsavcısı Preet Bharara, yandaş medyanın da böylece hedefi haline geldi. Savcı hakkında birçok iddia öne atılırken, bir iddia da gazeteci Hilal Kaplan’dan geldi. Kaplan, Kanal 24′te yayınlanan ‘Gerçek Mesele’ programında, ‘Gezi’de Savcı Bharara’nın parmağı var’ iddiasında bulundu.

Bu açıklamar üzerine, sosyal medyayı en aktif kullanan ünlüler arasında olan, Barış Atay, Metin Uca gibi isimlerden Hilal Kaplan’ın analizine yorum geldi. Kaplan da cevap vermekte gecikmedi.



Kaplan’ın yayın sırasındaki fotoğrafını paylaşan Barış Atay, Kaplan’ın ‘Gezi’de Savcı Bharara’nın parmağı var’ söylemine, ‘analiz be’ notunu düştü. Bu tweet’i gören Kaplan, ‘Vodofone Arena’ açılışına seyirci alınmamasına vurgu yaparak, ‘Stad çok güzel olmuş, görebildin mi Barış’ yazdı. Ancak Atay’ın cevabı daha da güzel oldu. Açılışın AKP şovuna döndüğünü ve stada seyirci alınmamasına tepki gösteren Atay, ‘Dün biraz yağlanmıştı, bugün temizlenmiş @hilal_kaplan taraftar da güzel açtı sağolsun… Sahi nerdeydiniz, doluyken de gelseydiniz’ yazarak noktayı koydu.



“KABATAŞ YALANCIMIZ GAYET HAKLI”

Metin Uca da twitter hesabından, Hilal Kapla’nın fotoğrafını paylaşarak; “Kabataş yalancımız gayet haklı! Savcı Bharara aslen Alevi olup, CHP üyesi ve Atatürk’ün de yakın silah arkadaşıdır” yazdı.

Kaynak: sozcu.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Hilal Kaplan'ın analizine Barış Atay ve Metin Uca'dan esprili yorum.." hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete