​Zafer Mete, Semih Öztürk'ün boğazını sıkmış

Ekranların izlenme rekorları kıran yarışması Survivor'da Semih ile Zafer kavgası ile ilgili acil durum konseyi toplanacak. Acun Ilıcalı'nın bu akşam saat 20.00'da başlayacak Survivor'da son bölümde açıklama yapması bekleniyor.
Tv8 ekranlarının sevilen Yarışma programı Survivor'da Zafer ve Semih arasındaki yaşanan kriz gündeme bomba gibi düştü. Acil durum konseyi toplantısında nasıl bir çözüm bulunacağı şimdiden merak konusu oldu. Survivor adasında Zafer ile Semih Öztürk arasında en başından beri bir gerilim vardı. Bu gerilim küçük körüklemelerde hemen alev alıyordu ve birilerinin araya girmesi ile yatışıyordu.
 
SEMİH VE ZAFER KAVGASI
 
Semih ve Zafer en son dolma ödülü kaybedilince kavga etmişlerdi. O kavgada Semih Öztürk, Zafer için "ya kova düşürür ya ipi elinden kaçırır elenip gideceksin" demişti.
 
SOPAYI YİYİP GİDECEKSİN
 
Zafer Mete ise buna sinirlenip "Senin de ağzınla burnun yer değiştirecek sopayı yeyip gideceksin" sözleriyle tartışmayı alevlendirmişti.
 
ZAFER METE SEMİH ÖZTÜRK'ÜN BOĞAZINI SIKMIŞ
 
Survivor adasında Semih ve Zafer'i diskalifiye olmanın eşiğine getiren kavga salı günü eleme konseyine 2 saat kala patlak vermiş. İddialara göre kavga sırasında Zafer Mete üstüne yürüyen Semih Öztürk'ün boğazını sıkmış. Survivor dedikodularına göre Semih ve Zafer kavgası şöyle olmuş;
 
Dolma ödülü kaybedilip adaya dönüldüğünde Zafer ve Semih arasında laf atışması başlamış. Semih Öztürk'ün 'zayıfsın eleneceksin' göndermelerine Zafer de karşılık vermiş. Bu sırada ikili arasındaki sözlü atışma giderek daha çok kızışmış. O anda Zafer sinirlerine hakim olamayıp elindeki hindistan cevizini Semih Öztürk'e fırlatmış. Semih Öztürk de Zafer Mete'nin üstüne yürümüş. Zafer de kendisine saldıran Semih Öztürk'ün gırlağına sarılmış. Serkay ve Efecan son anda araya girmişler ve daha vahim şeyler olmadan ikiliyi ayırmışlar.
 
ZAFER VE SEMİH DİSKALİFİYE OLACAK MI?
 
Survivor Adası'nda yaşanan tartışmanın ardından, Zafer ve Semih pazartesi günü yapılan ada konseyine katılmadılar. Acun Ilıcalı, Zafer ve Semih'in adada yaşanan bir olayın ardından konseye katılamadığını söyledi.
 
Ekranların izlenme rekorları kıran yarışması Survivor'da bu haftaki elenen isim Mehmet Özyay oldu. Mehmet Özyay, Türkiye'ye dönmeden önce adada yaşananları ve elenmesi hakkındaki gerçekleri bir bir anlattı. Ayrıca eleme sonrası gündeme bomba gibi düşen Survivor'da Zafer ve Semih arasındaki yaşanan kriz nasıl sonuçlanacak? şimdiden merak konusu oldu.
 
ADADA ACİL DURUM KONSEYİ TOPLANIYOR
 
Acun Ilıcalı, Semih ve Zafer arasında yaşanan olayın ardından adada acil durum konseyinin toplanacağını söyledi.Survivor 2016'da gönüllüler takımında büyük bir olay yaşandı. Acun Ilıcalı sadece duyduğunu ve yaşanan olayı görmediğini, kamera kayıtlarını inceleyeceklerini ve buna göre karar vereceklerini söyledi. Dominik'te gönüllüler adası zaten başladığı günden bu yana çok gergindi ve her an olayların olmasına gebeydi. Survivor Semih diskalifiye edilecek mi? Survivor Zafer diskalifiye edilecek mi? sorularının cevabı yapılacak acil durum konseyinde bulacak.Gönüllüler takımının bu iki yarışmacısının Ada konseyinden hemen önce büyük bir tartışma yaşadıkları ve kavga ettikleri iddia edilirken Acun Ilıcalı durumu olmasını yaşanmasını hiç arzu etmediğimiz bir şeydi açıklamasını yaptı. Bu konseyde Semih Öztürk ve Zafer ayrı ayrı yerlerde tutulurken konseye katılmadılar. Olayların tam anlaşılması ve sonrasında kararın verilmesini bekleyecek olan yarışmacıların nasıl bir tartışma yaşadıkları, büyük bir kavga olup olmadığı, küfür vb. şeylerin olup olmadığı merak konusu oldu.
 
ACUN MEDYA'DAN AÇIKLAMA YAPILMADI
 
Acun Medya ve prodüksiyondan şu ana kadar Survivor Semih ve Zafer arasında yaşanan olayla ilgili açıklama yapılmazken ada konseyi sırasında Acun Ilıcalı'nın olayın hiç istenmeyen bir olay olduğu, bir karar verileceği, yarışmacıların bir arada durmasının bile sakıncalı bulunduğu yönündeki açıklamaları herkesi merakta bıraktı. Adada büyük bir kavga yaşanıp yaşanmadığı kavgada herhangi bir yaralanma olup olmadığı da izleyicilerin merak ettiği konular arasında.

    :

    :

    :

    :

    "​Zafer Mete, Semih Öztürk'ün boğazını sıkmış" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete